Άρης Καβατζίκης: Yπάρχει μέσα μου μετά από χρόνια αυτό το “γιατί σε μένα;”

Διαβάζεται σε 1'
Άρης Καβατζίκης
Άρης Καβατζίκης glomex

Τα λεγόμενα της Πέννυς Μπαλτατζή στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» σχολίασαν, το πρωινό της Παρασκευής, η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Πέννυς Μπαλτατζή στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!”, ο Άρης Καβατζίκης προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, το πρωί της Παρασκευής.

«Εμένα στην Πέννυ αυτό που μου έκανε πραγματικά τρομερή εντύπωση. Είμαι ομοιοπαθής, έχω βιώσει ακριβώς το ίδιο, απώλεια μητέρας και απώλεια αδελφού σε πολύ νεαρή ηλικία με πολύ απότομο τρόπο. Αυτό που της βγάζω το καπέλο και θα ήθελα να κάνω κουβέντα μαζί της και να μου το διδάξει είναι το γιατί» είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Εμένα ακόμα υπάρχει μέσα μου μετά από χρόνια το “γιατί σε μένα;”. Θαυμάζω που η Πέννυ το μεταφράζει αλλιώς και το μεταφέρει ως “γιατί να συμβεί αυτό στον αδελφό μου;”. Ακόμα και αυτό δείχνει κάτι. Προφανώς, το έχει δουλέψει, το έχει ψάξει, κάτι έχει κάνει. Θα ήθελα πραγματικά να μιλήσω μαζί της για αυτό, είναι δύσκολο να το κάνεις. Είναι πολύ μεγάλο επίτευγμά της που κατάφερε αυτό το “γιατί σε μένα;” και το γύρισε. Της το αναγνωρίζω ως πολύ μεγάλη δουλειά» πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα