Άρης Λεμπεσόπουλος: Συγκινούν τα τελευταία του λόγια στην Αλέκα Κατσέλη

Διαβάζεται σε 2'
lebesopoulos
Άρης Λεμπεσόπουλος glomex

Για την Αλέκα Κατσέλη, την σπουδαία τραγωδό και δασκάλα του, που είχε σαν μητέρα του μίλησε ο ηθοποιός Άρης Λεμπεσόπουλος σε μία συνέντευξη – εξομολόγηση.

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος ήταν ο καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου στο “Γεια σου” της Κυριακής στον ΣΚΑΙ και ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Αλέκα Κατσέλη, μία καλλιτέχνιδα και γυναίκα που τον σημάδεψε αφού εκτός του ότι ήταν η δασκάλα του την αισθανόταν και σαν δεύτερη μητέρα του.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε με τη Μαρία Μπακοδήμου άγνωστες πτυχές της σχέσης του μαζί της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως λίγο πριν εκείνη φύγει από τη ζωή, τής είπε “σ’ αγαπω”, που δεν είχε πει στους γονείς του.

Της είπα ‘σ’αγαπώ’ λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Το άρθρωσα και εκεί στο κρεβάτι χαμογέλασε.Ήταν σα μάνα μου. Το κέρδος μου τρία χρόνια από τη σχολή ήταν ότι γνώρισα αυτή τη γυναίκα που ήταν σαν μάνα μου. Και αυτό το φως και η αγάπη της με συνοδεύει και ενώ έχει φύγει από τη ζωή. Είναι μία ευλογία όταν έχεις την αγάπη ενός ανθρώπου σε αυτό το επάγγελμα”, είπε αρχικά ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τους γονείς του, ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως υπήρχε μία αμηχανία, και αφού πέθαναν αναλογίστηκε γιατί δεν τους είπε ποτέ σ’ αγαπώ.

Ο πατέρας μου δεν μου είπε ποτέ ‘μπράβο’ αλλά κρατούσε πάντα αρχείο ή μου έλεγε για τους άλλους. Λίγο πριν φύγει ο πατέρας μου, ένα μεσημέρι ήμουν σε ένα τραπέζι και τον ρωτάει ξαφνικά η μητέρα μου ‘Δημήτρη, δεν ονειρευόσουν να γίνεις ηθοποιός;’ και εκείνος έσκυψε το κεφάλι. Σκέψου ότι μπορεί να έκανα κάτι που το ήθελε αυτός… Είχε πάντα την αγωνία και το καταλάβαινα. Χρόνια ολόκληρα με έπαιρνε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν έφαγα και αν έχω λεφτά, κάτι ήξερε”, δήλωσε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα