Arlo Parks: Ακύρωσε την περιοδεία της στις ΗΠΑ – “Είμαι διαλυμένη”

Arlo Parks: Ακύρωσε την περιοδεία της στις ΗΠΑ – “Είμαι διαλυμένη”
Η Arlo Parks Scott Garfitt, File/AP Photo

Η νικήτρια του βραβείου Mercury και των βραβείων Brit, Arlo Parks, ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναυλίες της στις ΗΠΑ λέγοντας ότι η ψυχική της υγεία έχει επιδεινωθεί.

Σε “εξουθενωτικό βαθμό” δήλωσε πως έχει επιδεινωθεί η ψυχική της υγεία, η Βρετανίδα τραγουδίστρια, νικήτρια του βραβείου Mercury και των βραβείων Brit, Arlo Parks, η οποία ακύρωσε μία σειρά από συναυλίες της στις ΗΠΑ.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 22χρονη Parks έκανε γνωστή την απόφασή της να ακυρώσει ορισμένες από τις εμφανίσεις της περιοδείας της στις ΗΠΑ και να επιστρέψει στο Λονδίνο για μία περίοδο ξεκούρασης και ανάρρωσης.

Απευθυνόμενη στους θαυμαστές της, η Parks έγραψε: «Ήμουν σε μία περίεργη κατάσταση τους τελευταίους 18 μήνες, γεμίζοντας κάθε ελεύθερο δευτερόλεπτο στο ενδιάμεσο και δουλεύοντας μέχρι το κόκαλο.

Οι άνθρωποι γύρω μου άρχισαν να ανησυχούν, αλλά ήμουν ανυπόμονη να αποδώσω και φοβόμουν να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου και τον εαυτό μου. Πίεσα τον εαυτό μου περισσότερο και πιο σκληρά από όσο θα έπρεπε”, ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ανακοινώνοντας την ακύρωση αρκετών επερχόμενων συναυλιών, πρόσθεσε: “Δεν παίρνω αποφάσεις σαν κι αυτή επιπόλαια, αλλά είμαι διαλυμένη και πρέπει πραγματικά να αποσυρθώ, να πάω σπίτι και να φροντίσω τον εαυτό μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να το καταφέρω – προς το παρόν μπορείτε να λάβετε επιστροφές χρημάτων στο σημείο αγοράς σας.

Είμαι για πάντα ευγνώμων σε όλους όσους συνεχίζουν να εμφανίζονται στις συναυλίες μου, τι όνειρο είναι να έχω θαυμαστές σαν εσάς -θα επιστρέψω- με αγάπη AP”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα