Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: “Ο πατέρας μου ήταν ένας τύραννος ναζιστής”

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: “Ο πατέρας μου ήταν ένας τύραννος ναζιστής”
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ Youtube / @Netflix

Η σκληρή ανατροφή του στο πλάι του στρατιωτικού πατέρα του, αλλά και ο θάνατος του αδερφού του, αποτελούν δύο από τα θέματα για τα οποία μιλά ο διάσημος ηθοποιός Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο ντοκιμαντέρ του στο Netflix.

Για τα σκληρά παιδικά του χρόνια στο πλάι του πατέρα του μιλά ο διάσημος ηθοποιός Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, στο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο “Arnold”.

Ο 75χρονος ηθοποιός, ο οποίος μεγάλωσε στην Αυστρία, αναφέρεται στην ανατροφή του, στον στρατιωτικό πατέρα του, Γκούσταβ, στην προσωπική του ζωή, αλλά και στην καριέρα του ως ηθοποιός, πολιτικός και body builder.

Μιλώντας για τον πατέρα του, ο οποίος υπηρέτησε ως μέλος της παραστρατιωτικής πτέρυγας του Ναζιστικού Κόμματος, της Sturmabteilung (SA), τον περιγράφει ως “τύραννο” και έναν “πολύ σκληρό αστυνομικό”, ο οποίος χτυπούσε τον ίδιο και τον αδερφό του, ενώ τα πράγματα χειροτέρευαν ότι έπινε.

Όπως εξομολογείται:Υπήρχε ένα είδος σχιζοφρενικής συμπεριφοράς. Άλλες φορές ήταν ένας ευγενικός πατέρας, και άλλες ερχόταν μεθυσμένος στις τρεις το πρωί. Ούρλιαζε ίκαι ξυπνούσαμε και οι καρδιές μας χτυπούσαν δυνατά, γιατί ξέραμε ότι θα μπορούσε, ανά πάσα στιγμή, να χτυπήσει τη μητέρα μου ή να τρελαθεί. Υπήρχε λοιπόν αυτή η παράξενη βία“.

Όσο για τον αδερφό του, Μάινχαρντ, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, πιστεύει ότι το πρόβλημά του με το αλκοόλ προήλθε από τη “σκληρή” ανατροφή τους.

“Η βαρβαρότητα που υπήρχε στο σπίτι, οι ξυλοδαρμοί που δεχόμασταν από τους γονείς μας μερικές φορές, όλα αυτά νομίζω ότι δεν μπορούσε να τα αντέξει”, λέει ο Σβαρτσενέγκερ για τον αδερφό του. “Ήταν πολύ πιο ευαίσθητος άνθρωπος από τη φύση του”.

“Arnold”: Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα