Αρζόγλου για την περιπέτεια της υγείας του: “Είδα το φως στην άκρη του τούνελ”

Διαβάζεται σε 2'
Κώστας Αρζόγλου (φωτογραφία αρχείου)
Κώστας Αρζόγλου (φωτογραφία αρχείου) PAPADAKIS PRESS

Για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και την περιπέτεια υγείας που του άλλαξε τη ζωή μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο Κώστας Αρζόγλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Κώστας Αρζόγλου στην κάμερα της εκπομπής Weekenders, στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, όταν συνεργαζόταν με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αρζόγλου εξομολογήθηκε πως «όταν σου λένε ότι έχεις όγκο στον εγκέφαλο, αποχαιρετάς τα πάντα. Φοβάσαι. Εκείνο τον καιρό κάναμε περιοδεία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και στο Ηράκλειο μου είπαν ότι έχω όγκο. Το είπα κατευθείαν στην Αλίκη, και της λέω “μην κλαις, θέλω μια χάρη… να παίξουμε σήμερα”».

«Το ξέρω ότι φαίνεται λίγο περίεργο αυτό αλλά μου έκανε καλό. Δηλαδή το ότι στην εντατική είδα το φως στην άκρη του τούνελ, αυτό το κουβαλάω σε όλη μου την ζωή. Μου αρέσει και μου άλλαξε τη διαδρομή».

«Από την Αλίκη Βουγιουκλάκη θυμάμαι σχεδόν τα πάντα. Για να είμαστε ειλικρινείς, την εικόνα αυτή στα μέσα την παρήγαγε η ίδια η Αλίκη. Επομένως η οποιαδήποτε λήψη, είτε σε συνέντευξη είτε στο θέατρο, εκείνη την καθοδηγούσε. Σαν συνεργάτης ήταν… σταρ! Μεγάλη σταρ» πρόσθεσε ο Κώστας Αρζόγλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα