Ασημίνα Χατζηανδρέου: “Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο Δάντη” – Τι απαντά για το Survivor All Star

Ασημίνα Χατζηανδρέου: “Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο Δάντη” – Τι απαντά για το Survivor All Star
Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου EVANGELOS GKIKOPOULOS / PAPADAKIS PRESS

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ανέφερε πως τόσο η οικογένειά της όσο και ο Χρήστος Δάντης "δεν πήραν καλά" το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor All Star. Τι είπε για το μονόπετρο που φορούσε.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Γεια σου” παραχώρησε η πρώην παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία αναφέρθηκε την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη και στη συμμετοχή της στο Survivor All Star.

“Δεν είμαι σε καλή φάση, έχω νεύρα. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε”, ανέφερε αρχικά η Ασημίνα.

Μάλιστα, σε ερώτηση για το ποιος της έδωσε το μονόπετρο που φορούσε, η νεαρή αθλήτρια απάντησε πως είναι δώρο από την γιαγιά της και της τηλεφώνησε on air για να το επιβεβαιώσει. “Δικό μου είναι και μου το έδωσε ο άντρας μου. Δεν έχει δικαίωμα να μου κάνει δώρο και να το δώσω στην εγγονή μου; Εκείνη αποφασίζει, εκείνη κανονίζει για το Survivor All Star. Θα στεναχωρηθώ, αλλά αφού το θέλεις, πήγαινε”, είπε η γιαγιά της.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7 έχει υπογράψει για το Survivor All Star, είπε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης:

Δεν το έχει πάρει καλά ούτε η οικογένειά μου, ούτε ο Χρήστος. Αλλά όταν μιλάμε για δουλειά… Νομίζω ότι όσοι μπουν φέτος στο Survivor θα πάνε για το οικονομικό κομμάτι. Θα πέσουν κορμιά, για να μείνουν στο παιχνίδι και να βγάλουν και άλλα. Πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος θα μπει, γιατί του αναζωογόνησε όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι. Ο Σπύρος Μαρτίκας επιλέχτηκε για το ριάλιτι”.

Δείτε τις δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα