Αθηνά Οικονομάκου: “Δεν ενημέρωσα τον Τσερέλα ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο”

Διαβάζεται σε 2'
Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα
Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα PAPADAKIS PRESS

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τις φήμες γύρω από ένα post της στα social media με τον Μπρούνο Τσερέλα και όσα λέγονται και γράφονται για το ζευγάρι.

Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε για τις φήμες που ήθελαν να έχει κατέβει το post της με τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα, τα όσα γράφονται για τη σχέση της και αν τον είχε ενημερώσει σχετικά με τη δημοφιλία της και ότι η ίδια είναι δημόσιο πρόσωπο στην Ελλάδα.

Αρχικά η ηθοποιός ρωτήθηκε για το βίντεο που δημοσίευσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον σύντροφό της σε σπα και γράφτηκε ότι κατέβηκε. Τότε εκείνη σάστισε και είπε: «Ποιος το κατέβασε; Γιατί κατέβηκε; Δεν κατέβηκε… Μία φορά το ανέβασα και υπάρχει…». Όταν της είπαν ότι γράφτηκε ότι κατέβηκε το βίντεο γιατί δεν είναι κατάλληλο για άτομα κάτω των 18, η ηθοποιός έμεινε άφωνη, γέλασε και απάντησε ειρωνικά: «Αυτός που το είπε είναι τρελός! Τι άλλο θα ακούσω. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ προσβλητικό». 

Στη συνέχεια η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Υπήρχα πάντα στο επίκεντρο και επαγγελματικά και προσωπικά. Κάποιες φορές είσαι περισσότερο και άλλες λιγότερο. Εύχομαι να αφορώ τον κόσμο γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και να μην αδιαφορήσει για τα επαγγελματικά μου»!

Και πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν με επηρεάζουν όσα γράφονται για τη νέα μου σχέση ή τα παιδιά μου, αυτούς που τα γράφουν επηρεάζουν. Αρχικά, έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να επιλέγω τι πρέπει να με επηρεάζει και τι όχι. Δεύτερον, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά καταλαβαίνω τι μπορεί να επηρεάζει κάποιον, πώς μπορεί να σκέφτεται κάποιος, τι μπορεί να τον θυμώνει ή να τον στεναχωρεί στη δική του ζωή (…) και το ότι εκφράζουμε τόσο αφιλτράριστα στα social media τι πιστεύουμε, είναι ένα σύνδρομο της εποχής που θα περάσει. Θέλει γερό στομάχι όλο αυτό και το έχω», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός κατέληξε λέγοντας: «Δεν ενημέρωσα τον Μπρούνο ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Νομίζω και εκείνος καταλαβαίνει γιατί είναι ένα δημοφιλές πρόσωπο».

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα