Αθηνά Οικονομάκου: Μιλά για τον Τσερέλα και απαντά στο “πώς γίνεται να είναι ξανά ερωτευμένη”

Διαβάζεται σε 2'
Αθηνά Οικονομάκου
Αθηνά Οικονομάκου glomex

Η πρώτη δημόσια αναφορά της Αθηνάς Οικονομάκου στη νέα της σχέση και τον σύντροφό της Μπρούνο Τσερέλα.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και πλέον ζει τον έρωτα στο πλευρό του Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα.

Μέχρι σήμερα, οι δυο τους “κρατούσαν” τον έρωτά τους μόνο στην… ασφάλεια των social media, με αινιγματικά στην αρχή ποστ και κοινές αναρτήσεις στη συνέχεια, επιβεβαιώνοντας πως οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (29/09) στην εκπομπή του MEGA “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον σύντροφό της, για τη σχέση τους και τα συναισθήματά της.

Με αφορμή το αιώνιο ρητορικό ερώτημα του “τι θα πουν οι άλλοι;” η Αθηνά Οικονομάκου εξήγησε πως αυτό που έχει σημασία για εκείνη είναι η ασφάλεια “για μένα, για τα συναισθήματά μου, για τις αποφάσεις μου, οπότε αυτό με οδηγεί στις πράξεις. Δεν με νοιάζει το τι θα πουν οι άλλοι, είναι ότι εγώ νιώθω τόσο ασφαλής για να το κάνω. Δεν προέκυψε, δεν ήταν τυχαίο, ούτε κατά λάθος. Ήταν κατόπιν ωρίμου σκέψεως και συνειδητής απόφασης. Και λογαριάζοντας πολλούς παράγοντες. Νιώθω πολύ ασφαλής, πολύ χαρούμενη”.

Στη συνέχεια, απαντώντας στα κακεντρεχή σχόλια ότι προσποιούνταν ότι είναι χαρούμενη στην προηγούμενη σχέση της σε σχέση με αυτή με τον Μπρούνο Τσερέλα, η Αθηνά Οικονομάκου σχολίασε πως “είμαι πολύ ευτυχισμένη, αλλά ήμουν και πριν. Πώς γίνεται το 2024 να πιστεύεις ότι επειδή είμαι τώρα ερωτευμένη δεν ήμουν με τον πρώην άντρα μου ή ότι αν ήμουν τότε δεν θα μπορούσα να ξαναείμαι ερωτευμένη. Δεν το καταλαβαίνω και δυστυχώς στην Ελλάδα, είναι πολύ οπισθοδρομικές κάποιες απόψεις για τους άλλους. Είμαι χαρούμενη, χωρίς να αναιρεί το παρελθόν αυτό”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα