Αθηνά Οικονομάκου: Ο φημολογούμενος νέος σύντροφός της και το βίντεο που τους “πρόδωσε”

Διαβάζεται σε 3'
Αθηνά Οικονομάκου
Αθηνά Οικονομάκου Instagram@athinao1konomakou

Ερωτευμένη ξανά η Αθηνά Οικονομάκου μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Ποιος είναι ο φημολογούμενος νέος της σύντροφος.

Η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο έπεσε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz με το διάσημο ζευγάρι να ανακοινώνει το τέλος του γάμου του μετά από 7 χρόνια με μία κοινή ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ.

Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου“, ανέφερε η ανακοίνωση του ζευγαριού.

Ένα νέο κεφάλαιο φαίνεται όμως πως άνοιξε στην προσωπική ζωή της η Αθηνά Οικονομάκου, αφού η ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι ξανά ερωτευμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό” η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα.

Αν και οι δύο επιλέγουν να κρατούν μακριά από τα φώτα τη σχέση τους, τον έρωτά τους “πρόδωσε” ένα βίντεο, στο οποίο το ζευγάρι εθεάθη σε τρυφερές στιγμές στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ.

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα

Ο Μπρούνο Τσερέλα έχει καταγωγή από την Μπάχια Μπλάνκα της Αργεντινής. Σε ηλικία 15 ετών απέκτησε ιταλική υπηκοότητα (σσ. λόγω του παππού του) και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην “Blu Basket 1971”, ομάδα της Α2 Ιταλίας.

 

Ωστόσο, όπως αναφέρει το SPORT 24, τα προηγούμενα έτη είχε καταγράψει μια αξιοσέβαστη πορεία στα ευρωπαϊκά παρκέ. Ο Τσερέλα πέρασε ένα μεγάλο μέρος της καριέρας του αγωνιζόμενος με την Αρμάνι Μιλάνο (2013-17), με την οποία κατέγραψε 54 συμμετοχές στην EuroLeague και πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (2014) και ένα Κύπελλο Ιταλίας (2016).

Τη σεζόν 2017-18 έπαιξε ως δανεικός στην Βενέτσια, στην οποία παρέμεινε τελικά μέχρι το 2022. Εκεί κατέκτησε το FIBA Europe Cup (2018) και έπαιξε 25 ματς στο EuroCup.

Ο Τσερέλα είναι συνιδρυτής του “Slums Dunk“. Πρόκειται για ένα φιλαπρόνθρωπικό τζεκτ το οποίο δραστηριοποιείται στην Κένια και τη Ζάμπια, με στόχο να βοηθήσει στην εκμάθηση μπάσκετ τα μη προνομιούχα παιδιά που μένουν στις φτωχογειτονιές (σσ. εξού και η λέξη slums).

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα