Άβολη στιγμή στο Met Gala: Δημοσιογράφος ρώτησε τον γιο του Μπέκαμ “από πού είσαι;”

Άβολη στιγμή στο Met Gala: Δημοσιογράφος ρώτησε τον γιο του Μπέκαμ “από πού είσαι;”
O Brooklyn Beckham Evan Agostini/Invision/AP

Πάρτι στο Twitter προκάλεσε η ερώτηση Αμερικανίδας δημοσιογράφου στον Μπρούκλιν Μπέκαμ για το ποια είναι η καταγωγή του.

Μια ιδιαίτερα άβολη στιγμή εξελίχθηκε στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2021 με πρωταγωνιστές τον Μπρούκλιν Μπέκαμ, γιο του ποδοσφαιρικού θρύλου Ντέιβιντ Μπέκαμ και η δημοσιογράφος Κέκε Πάλμερ. Η Πάλμερ προσέγγισε τον πρωτότοκο γιο του Μπέκαμ και την αρραβωνιαστικιά του Νίκολα Πελτς για να τους πάρει κάποιες δηλώσεις.

Η πρώτη της ερώτηση στο ζευγάρι ήταν με αφορμή τη θεματική του φετινού Met Gala (η οποία είναι “In America: A Lexicon of Fashion”) τι σημαίνει η Αμερική για εκείνους. Η Πελτς αποκρίθηκε: “Λοιπόν, προσπαθώ να τον κάνω Αμερικανό, δεν θέλω να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του». Η απάντηση φάνηκε να ξαφνιάζει την Πάλμερ, η οποία δεν είχε ιδέα μάλλον ποιος είναι ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, καθώς έσπευσε να κατευθύνει το μικρόφωνο προς εκείνον και να τον ρωτήσει: «Από πού είσαι;»

Ο 22χρονος απάντησε ότι είναι από το Λονδίνο, με την Πάλμερ να συνεχίζει ακάθεκτη: «Ω από το Λονδίνο. Άρα σε έχουμε εδώ για λίγο καιρό, όχι για πολύ;» Ο Μπέκαμ τότε της εξήγησε ότι αυτός και η Πελτς «ζουν στο Λος Άντζελες».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η άγνοια της δημοσιογράφου προκάλεσε… πάρτι.

«Το ότι η Κέκε δεν ήξερε ποιος είναι ο Μπρούκλιν Μπέκαμ στο χαλί του Met Gala, με σκοτώνει», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, ενώ ένας άλλος σχολίασε ότι το πιο αμερικάνικο στοιχείο της λαμπερής βραδιάς ήταν η ερώτηση της Πάλμερ για την καταγωγή του Μπέκαμ…

Για τα «πρακτικά», Μπέκαμ και Πελτς φορούσαν και οι δυο Valentino.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα