Barbie πρεμιέρα: Η σέξι Margot Robbie, η ερώτηση για τη Harley Quinn και η σχεδόν γυμνή Dua Lipa

Barbie πρεμιέρα: Η σέξι Margot Robbie, η ερώτηση για τη Harley Quinn και η σχεδόν γυμνή Dua Lipa
Η Margot Robbie στην πρεμιέρα του "Barbie" Chris Pizzello/Invision/AP

Μαύρη η αμφίεση της Margot Robbie αλλά εμπνευσμένη από τη θρυλική κούκλα. Το "παρών" έδωσαν πολλοί αστέρες με τη Dua Lipa να κάνει την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση.

Στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “Barbie” που πραγματοποιήθηκε στο Shrine Auditorium στο κέντρο του Λος Άντζελες, η Margot Robbie ήταν παραπάνω από εντυπωσιακή.

Αυτή τη φορά εμφανίστηκε με μια total black αμφίεση του οίκου Schiaparelli ως “Solo in the Spotlight Barbie”, ενώ κατά τη διάρκεια των φωτογραφήσεων κρατούσε μόνο ένα ροζ μαντήλι.

Στο πλάι της ήταν φυσικά ο συμπρωταγωνιστής της Ryan Gosling, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα κουστούμι του οίκου Gucci, σε ροζ αποχρώσεις. Σκηνοθέτιδα της ταινίας είναι η Greta Gerwig. “Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς θα συμμετείχαμε αν δεν ήταν κάποιος σαν τη Γκρέτα στο τιμόνι”, δήλωσε η Robbie σχετικά με τη συμμετοχή της στην ταινία.

Ερωτηθείσα μάλιστα από το etonline για το αν… θα έκανε παρέα η Barbie με τη Harley Quinn που επίσης είχε ενσαρκώσει, η Margot Robbie απάντησε σχετικά: “Δεν θα ήταν ούτε φίλες ούτε εχθροί νομίζω. Αισθάνομαι πως για τον οποιοδήποτε θα ήταν τρενάκι του τρόμου το να προσπαθεί να είναι φίλος με τη Harley Quinn. Πιστεύω πως η Barbie θα ήθελε να γίνει φίλη της, αλλά στην περίπτωση της Harley, πραγματικά ποιος μπορεί να ξέρει; Δεν ξέρω αν θα αντεπέδιδε τη φιλία”.

“Νομίζω πως με το που τελειώσω με την περιοδεία για την προώθηση της ταινίας, θα βγάλω κάθε τι που είναι ροζ από πάνω μου”, πρόσθεσε ακόμη η Robbie. “Για την ώρα όμως το διασκεδάζω πραγματικά”, πρόσθεσε. “Αυτή η ταινία θα μιλήσει διαφορετικά στον καθένα. Για άλλους θα είναι ένα χρωματιστό ταξίδι, για άλλους θα είναι πολύ συναισθηματική. Τα παιδιά θα την απολαύσουν και οι μεγάλοι θα βρουν μέρος του εαυτού τους σε κάποιους χαρακτήρες”, είπε ακόμη.

Δείτε εντυπωσιακές εμφανίσεις από το “Pink Carpet” που στήθηκε στην πρεμιέρα:

Προφανώς, η πιο “καυτή” εμφάνιση, ήταν αυτή της Dua Lipa.

Οπαδός της Barbie δήλωσε και η Billie Eilish παρότι εμφανίστηκε ως… Κεν.

Η Greta Gerwig δεν αποκάλυψε αν θα έχουμε sequel.

Margot Robbie και Ryan Gosling Chris Pizzello/Invision/AP

 
Η Ava Max Chris Pizzello/Invision/AP

 
Η Nicki Minaj Chris Pizzello/Invision/AP

 
Η Gal Gadot Chris Pizzello/Invision/AP

 

Η υψηλή αμοιβή της Μάργκοτ Ρόμπι

Υπενθυμίζεται πως με την αμοιβή που έλαβε η γνωστή ηθοποιός Margot Robbie για τον ρόλο της στην ταινία “Barbie”, την καθιέρωσε ως την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό του Χόλυγουντ.

Συγκεκριμένα, η 32χρονη ηθοποιός, με απολαβές ύψους 12,5 εκατ. δολαρίων για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία, κατέκτησε την κορυφή της λίστας.

Σύμφωνα με το Variety, όλοι οι ηθοποιοί με μεγαλύτερο μισθό από αυτόν της Margot Robbie είναι άντρες.

Ο Denzel Washington με 20 εκατ. δολάρια, ο Leonardo Di Caprio με 30 εκατ. και στην κορυφή ο Tom Cruise, με απολαβές ύψους 100 εκατ. δολαρίων για την τελευταία από τη σειρά ταινιών “Top Gun: Maverick”.

Οι γυναίκες ηθοποιοί που απέχουν… μερικά εκατομμύρια από το μισθό της Ρόμπι είναι η Millie Bobby Brown που πήρε 10 εκατ. δολάρια για την ταινία του Netflix “Enola Holmes 2”. Ακολουθεί η Jamie Lee Curtis με 3,5 εκατ. και η Anya Taylor-Joy με 1,8 εκατ. δολάρια για το “Furiosa”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο συμπρωταγωνιστής της, Ryan Gosling, ο “Κεν” στην ταινία της Greta Gerwig, θα λάβει ακριβώς το ίδιο ποσό, 12,5 εκατ. δολάρια.

Η ταινία “Barbie” πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα