Bella Hadid: Φωτογραφίζεται με το “απολύτως τίποτα” στην πρώτη φωτογράφιση μετά από έναν χρόνο απουσίας

Διαβάζεται σε 2'
Bella Hadid
Bella Hadid Julia Nikhinson/AP Photo

Η Bella Hadid επέστρεψε στα πρωτοσέλιδα των μεγάλων περιοδικών μόδας και η πρώτη φωτογράφιση για το 2024 δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο εντυπωσιακή.

Μετά από ένα διάλειμμα από το μόντελινγκ που διήρκεσε περίπου έναν χρόνο και στο οποίο η ίδια υποβλήθηκε σε θεραπείες για τη νόσο Lyme από την οποία πάσχει, η Bella Hadid επέστρεψε και έκανε δυναμικό ξεκίνημα ποζάροντας για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού.

Το διάσημο σούπερ μόντελ φόρεσε μόνο μία… αφίσα στο εξώφυλλο του περιοδικού Perfect, αναπαριστώντας μία εικόνα της Debbie Harry των Blondie του 1978, με τις εικόνες από τη φωτογράφιση να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σήμερα προκαλώντας φρενίτιδα.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση στο επίσημο account του περιοδικού η Bella Hadid ανέλαβε η ίδια μαζί με την ομάδα της το art direction της φωτογράφισης, η οποία είναι εμπνευσμένη από μία εικόνα της Debbie Harry από το 1978, όπου φοράει ως φόρεμα μια αφίσα που είχε σκίσει από έναν τοίχο.

Η frontwoman των Blondie τύλιξε μια αφίσα για την προώθηση συναυλίας του συγκροτήματος γύρω από τον εαυτό της στη φωτογραφία.

Σε μία άλλη λήψη το μοντέλο φοράει ένα T-shirt του Corbin Shaw, με τη φράση “Screaming in Perfect English (Ουρλιάζω σε τέλεια αγγλικά)”, που προέρχεται από μια περσινή έκθεση του καλλιτέχνη, για την οποία έσκισε και αναδιαμόρφωσε τίτλους από βρετανικές εφημερίδες ταμπλόιντ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα