Μπεν Άφλεκ: Έχασε την ψυχραιμία του με παπαράτσι στη μέση του δρόμου

Διαβάζεται σε 2'
Μπεν Άφλεκ
Μπεν Άφλεκ ΤΜΖ

Ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με παπαράτσι που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του είχε ο Μπεν Άφλεκ.

Αντιμέτωπος με παπαράτσι που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του ήρθε ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) όμως αυτή τη φορά η “συνάντησή” τους δεν κύλησε πολύ ήρεμα.

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εν μέσω έντονης φημολογίας για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για τα σύννεφα στη σχέση του με την Τζένιφερ Λόπεζ έχασε την ψυχραιμία του με τους φωτογράφους που τον περίμεναν για ένα κλικ την ώρα που απομακρυνόταν από την έπαυλή του, των 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς την Κυριακή.

Ο 51χρονος ηθοποιός, όπως φαίνεται στο βίντεο του TMZ που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται να κατεβαίνει από ένα στενό για να βγει στον κεντρικό δρόμο, όταν τα φλας των φωτογράφων αστράφτουν, “τυφλώνοντάς” τον. Και ενώ όλοι περίμεναν πως ο Άφλεκ θα πατήσει γκάζι και θα φύγει, εκείνος σταμάτησε, έκανε όπισθεν και βγήκε από το αυτοκίνητό του φανερά εκνευρισμένος.

“‘Ακου, φίλε, θα μου προκαλέσεις ατύχημα“, είπε ο Άφλεκ όταν πλησίασε έναν από τους παπαράτσι με εκείνον να απολογείται.

“Μην βάζετε φλας καθώς οδηγώ στο δρόμο. Μην το κάνεις αυτό. Αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν ξέρεις καν αν είμαι εγώ. Θα μπορούσες να προκαλέσεις ατύχημα”, είπε φωνάζοντας, ενώ ένας άλλος φωτογράφος συνέχισε να τον φωτογραφίζει, κάνοντας τον Άφλεκ να ξεσπάσει ξανά.

“Σταμάτα, φίλε. Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνετε. Καταλαβαίνετε; Δεν μπορώ να δω. Θα πάθει κάποιος κακό με αυτή τη μ@@@@α. Η κόρη μου κατεβαίνει από εδώ. Αν βάζετε φλας, τη βάζετε σε κίνδυνο. Το καταλαβαίνετε αυτό;”, είπε στη συνέχεια πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και φύγει από το σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα