Betty White: Η συγκινητική ανάρτηση του Ryan Reynolds – “Ο κόσμος φαίνεται διαφορετικός τώρα”

Betty White: Η συγκινητική ανάρτηση του Ryan Reynolds – “Ο κόσμος φαίνεται διαφορετικός τώρα”
Ο Ράιαν Ρέινολντς Jordan Strauss/Invision/AP

Συντετριμμένος είναι ο Ryan Reynolds από τον θάνατο της θρυλικής Betty White. Όσα είχε δηλώσει για "το πρώην κορίτσι του".

Ο Ryan Reynolds θέλησε να μοιραστεί τη θλίψη του για τον θάνατο της θρυλικής Betty White, η οποία πέθανε στις 31/12/2021 σε ηλικία 99 ετών.

Ο Reynolds, ο οποίος έπαιξε τον εγγονό της στην κωμωδία του 2009 ” The Proposal”, τίμησε τη White με ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στο Twitter.

«Ο κόσμος φαίνεται διαφορετικός τώρα», έγραψε ο Καναδός ηθοποιός, αναρτώντας μια φωτογραφία της White.

Μόλις μια μέρα πριν τον θάνατο της White, ο σταρ του «Deadpool» ανέβασε στο Twitter ένα αστείο σχετικά με τα μέσα ενημέρωσης που «εκμεταλλεύονται» την προσωπική ζωή των διασήμων για τα “κλικς”.

Ο Reynolds ανέβασε τον σύνδεσμο προς ένα άρθρο του People που γιόρταζε τα επερχόμενα 100ά γενέθλια της White, τα οποία δεν έκλεισε ποτέ.

Η White στο αφιέρωμα μίλησε ανοιχτά για τον “έρωτα” του Ryan Reynolds προς το πρόσωπό της και εκείνος της απάντησε με ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο. Ο Ρέινολντς έγραψε στο tweet του: «Έχω κουραστεί τα μέσα ενημέρωσης να εκμεταλλεύονται προηγούμενες σχέσεις μόνο και μόνο για να κάνουν κλικ».

Η διάσημη ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Ryan Reynolds και την Sandra Bullock, στην ταινία Proposal. Σε εκείνη την ταινία έκανε τη αγαπημένη του γιαγιά, που ανακαλύπτει πως ο γάμος του εγγονού της με την προϊσταμένη του, είναι λευκός και γίνεται μόνο για να πάρει εκείνη την αμερικανική υπηκοότητα.

Ήταν τόσο δυνατή η συνεργασία τους, που από εκείνη την ταινία και μετά ο Reynolds την αποκαλούσε ως το πρώην κορίτσι του. Η Betty White συνέχισε πρόσφατα το εν λόγω αστείο, λέγοντας στην συνέντευξή της πως: «Έμαθα πως ο Reyonolds ακόμη δε με έχει ξεπεράσει, αλλά για μένα ο ένας και μοναδικός είναι ο Robert Redford».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα