Beverly Hills: Το συγκινητικό “αντίο” στην Σάνεν Ντόχερτι από τους συμπρωταγωνιστές της

Διαβάζεται σε 3'
Beverly Hills: Το συγκινητικό “αντίο” στην Σάνεν Ντόχερτι από τους συμπρωταγωνιστές της
AP File John Salangsang

Η Σάνεν Ντόχερτι έφυγε χθες (14/07) από την ζωή και οι συμπρωταγωνιστές από την θρυλική σειρά “Beverly Hills” την αποχαιρετούν.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι, διάσημη για τους ρόλους της στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Beverly Hills, 90210έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών την Κυριακή (14/07) και οι συμπρωταγωνιστές της συγκινούν με τις αναρτήσεις τους αποχαιρετώντας την στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήταν μια δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Τζέισον Πρίστλεϊ, δηλώνοντας παράλληλα σοκαρισμένος και λυπημένος ενώ μοιράστηκε μία κοινή τους φωτογραφία από τη σειρά.

Η πρωταγωνίστρια Γκαμπριέλ Καρτέρις, έγραψε με την σειρά της: «Τόσο νέα, τόσο λυπηρό. Αναπαύσου εν ειρήνη, Σάνον. Ξέρω ότι ο Λουκ [Πέρι], είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες για να σε υποδεχτεί».

Η «Ντόνα» του Beverly Hills, Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling), μοιράστηκε ένα story στο Instagram με μια φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιά βάζοντας πολλά emoticons με ραγισμένες καρδιές: «Δεν έχω ακόμα τα λόγια να το εκφράσω… αλλά ΕΜΕΙΣ ξέραμε και αυτό είναι που μετράει».

 

«Τι ταξίδι έχει διανύσει! Έφυγε πολύ νωρίς. Καθ’ όλη τη διάρκεια έμεινε πιστή στον εαυτό της και μας έδωσε ένα παράδειγμα θάρρους και επιμονής αντιμετωπίζοντας τον ίδιο της τον θάνατο. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε η Κάρολ Πότερ η οποία υποδύθηκε τη μητέρα της στη διάσημη σειρά.

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν μέσω Instagram Story σε μαύρο φόντο ανέφερε: «Αδερφή μου…Με αγαπούσες πάντα. Ήσουν ένα μεγάλο μέρος [της διαμόρφωσης] της αντίληψής μου για το τι θα πει Αγάπη. Θα μου λείψεις περισσότερο από όσο μπορώ να επεξεργαστώ αυτή τη στιγμή. Σ΄ευχαριστώ».

Με δύο κοινά στιγμιότυπα η «Κέλυ» Τζένι Γκαρθ (Jennie Garth) αποχαιρέτησε την φίλη της και έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram: «Η σχέση μας ήταν πραγματική και ειλικρινής. Μας έβαζαν τόσο συχνά τη μία εναντίον της άλλης, αλλά τίποτα από αυτά δεν αντικατόπτριζε την αλήθεια της πραγματικής μας σχέσης που χτίστηκε στον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό. Ήταν θαρραλέα, παθιασμένη, αποφασιστική, πολύ στοργική και γενναιόδωρη. Θα μου λείψει και θα την τιμώ πάντα βαθιά στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου».

Να σημειωθεί πως η  αγαπημένη «Μπρέντα» μέσα από τα podcast της, είχε εκφράσει πριν από λίγους μήνες την επιθυμία της να αποτεφρωθεί η τέφρα της και είχε δώσει οδηγίες για το τέλος της, όπως αναφέρει το Entertainment Tonight.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα