Bianca Censori: Νέα αποκαλυπτική εμφάνιση – Με ροζ μαλλιά και nude κορμάκι

Διαβάζεται σε 2'
Bianca Censori: Νέα αποκαλυπτική εμφάνιση – Με ροζ μαλλιά και nude κορμάκι
Backgrid USA/Visualhellas.gr

Μια ακόμα εκκεντρική εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Kanye West και η σύζυγός του σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι. Το τολμηρό outfit της Bianca Censori.

Σε επίδειξη, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, έδωσαν το “παρών” ο Kanye West και η Bianca Censori, με την εμφάνισή τους να συζητείται έντονα για μία ακόμα φορά.

Το ζευγάρι, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τα “φώτα” της δημοσιότητας λόγω των εκκεντρικών και αποκαλυπτικών εμφανίσεών του, κατάφερε να συγκεντρώσει ξανά τα βλέμματα.

Συνήθως, η Bianca Censori είναι εκείνη που γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και θέμα στα tabloids, αφού τα αποκαλυπτικά outfits της, θεωρούνται συχνά υπερβολικά γυμνά, ενώ ορισμένες φορές αυτά που επιλέγει να φορέσει, δεν είναι καν ρούχα: την έχουμε δει να πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις μόνο με εσώρουχα ή καλσόν.

Αυτή τη φορά η Bianca Censori φορούσε μόνο ένα κορμάκι σε nude χρωματισμούς, μέσα από το οποίο “διαφάνιζε” το στήθος, ενώ στο πίσω μέρος άφηνε ακάλυπτο μεγάλο μέρος του σώματός της. Το συνδύασε με ψηλοτάκουνα. Όσο για τα μαλλιά της, ήταν εντελώς διαφορετικά από άλλες φορές, αφού ήταν ροζ – χωρίς να γίνει σαφές εάν τα έβαψε ή αν πρόκειται για περούκα.

Backgrid USA/Visualhellas.gr

Από την άλλη, ο Kanye West επέλεξε να εμφανιστεί με tottal white ντύσιμο και με καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα.

Ο Ye και η Bianca Censori άργησαν να φτάσουν στην επίδειξη μόδας, κάνοντας θεαματική είσοδο. Κάπως έτσι, ο γνωστός ράπερ και η σύζυγός του, πήραν τις θέσεις τους αφότου όλοι οι άλλοι ήταν καθισμένοι, φροντίζοντας με τον τρόπο αυτό να δουν όλοι την τολμηρή εμφάνιση της Bianca Censori.

Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνιση της Bianca Censori

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα