Billie Eilish: Ρεκόρ ακροατών στο Spotify

Διαβάζεται σε 2'
Billie Eilish: Ρεκόρ ακροατών στο Spotify
H Μπίλι Άιλις στην απονομή των βραβείων FINDIE, 2024 Associated Press

Η νεαρή τραγουδίστρια Billie Eilish καταρρίπτει ρεκόρ στο Spotify, αφού ανήλθε στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της πλατφόρμας με τους περισσότερους ακροατές.

Η Billie Eilish βρίσκεται στην 3η θέση ανάμεσα στους καλλιτέχνες με τους περισσότερους ακροατές στο Spotify με αριθμό που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο.

Η νεαρή τραγουδίστρια κατατάσσεται στον κατάλογο μετά τον “The Weeknd” που έχει 107 εκατομμύρια ακροατές και την Τέιλορ Σουίφτ που είναι στη 2η θέση κι έχει 102 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές.

Να σημειωθεί βέβαια πως η 22χρονη Billie Eilish βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους μόλις στα 22 της χρόνια γεγονός που την καθιστά τη νεότερη καλλιτέχνιδα που έχει φτάσει το όριο των 100 εκατομμυρίων ακροατών μηνιαίως στο Spotify. Την θέση αυτή κατέκτησε με μόλις 82 τραγούδια, σε αντίθεση με τον The Weeknd και την Taylor Swift που έχουν στην κατοχή τους τα διπλάσια κομμάτια στην πλατφόρμα.

«Το Spotify ήταν μέρος της ιστορίας της Μπίλι από την αρχή. Από το “Ocean Eyes”, αυξάνει συνεχώς τη βάση των θαυμαστών της σε όλο τον κόσμο» είπε ο Τζέρεμι Έρλιχ, παγκόσμιος επικεφαλής μουσικής του Spotify. «Αυτό που έχουν πετύχει εκείνη και ο αδερφός-συνεργάτης της Φινέας από το 2016 είναι πολύ αξιοσημείωτο… και όλα αυτά μέχρι την ηλικία των 22 ετών» πρόσθεσε.

Η Billie Eilish κυκλοφόρησε το τρίτο άλμπουμ της «Hit Me Hard and Soft» τον περασμένο μήνα και έκανε ντεμπούτο στο No. 2 στο Billboard 200 chart ενώ στην Αυστραλία βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα