Blake Lively: Έτσι έδιωξε τους παπαράτσι που παραμόνευαν έξω από το σπίτι της

Blake Lively: Έτσι έδιωξε τους παπαράτσι που παραμόνευαν έξω από το σπίτι της
Blake Lively instagram

Με έναν ευρηματικό τρόπο έδειξε η Blake Lively την αγανάκτησή της απέναντι στους παπαράτσι που "παραμονεύουν" έξω από το σπίτι της περιμένοντας μία λήψη.

Φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram η Blake Lively καλώντας τους παπαράτσι που “παραμονεύουν” έξω από το σπίτι της να απομακρυνθούν. “Φρικάρετε εμένα και τα παιδιά μου” σημείωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Η ίδια μοιράστηκε 10 στιγμιότυπα από στιγμές της καθημερινότητάς της τόσο με τον Ράιαν Ρένολντς, όσο και με φίλες της, όπως την Τέιλορ Σουίφτ. Πρόκειται για την τέταρτη εγκυμοσύνη της ενώ το ζευγάρι μεγαλώνει ήδη τις τρεις κόρες τους James, Inez και Betty.

“Ορίστε μερικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά μου ως έγκυος, ώστε οι 11 άνδρες που βρίσκονται έξω από το σπίτι μου και περιμένουν για μια λήψη να με αφήσουν ήσυχη. Φρικάρετε εμένα και τα παιδιά μου. Ένα ευχαριστώ προς όλους τους υπόλοιπους για την αγάπη και τον σεβασμό σας” έγραψε η ηθοποιός.

Παράλληλα ευχαρίστησε όσους κάνουν unfollow λογαριασμούς που δημοσιεύουν φωτογραφίες παιδιών. “Έχετε εξουσία εναντίον τους. Και ένα ευχαριστώ σε όλα τα μέσα που απαγορεύουν τη δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου. Κάνετε τη διαφορά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα