Μποφίλιου: Οι απειλές για τις απόψεις της και η απάντηση για “το φόρεμα των 2.000 ευρώ”

Διαβάζεται σε 3'
Μποφίλιου: Οι απειλές για τις απόψεις της και η απάντηση για “το φόρεμα των 2.000 ευρώ”
Η Νατάσσα Μποφίλιου Glomex

Η Νατάσσα Μποφίλιου σε τηλεοπτική της συνέντευξη, έδωσε τη δική της απάντηση για το φόρεμά της που σχολιάστηκε, ενώ μίλησε για τον κίνδυνο που έχει βιώσει λόγω των απόψεών της.

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” βρέθηκε η σπουδαία τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για την εμφάνισή της και για το ότι δεν “συνάδει” με τις απόψεις της.

«Εγώ για τις απόψεις μου και για τον τρόπο που τοποθετούμαι, έχω κινδυνεύσει. Έχει υπάρξει επικίνδυνο και για μένα και για τους ανθρώπους μου. Έχω δεχτεί απειλές, ειδικά από την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή. Αυτό, ήταν επικίνδυνο. Ήταν κάτι που έπρεπε να αξιολογηθεί με έναν άλλον τρόπο«. 

«Αλλά αν το φόρεμά μου, αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000, που κάποιος το γράφει σε ένα tweet και ξαφνικά γίνεται θέμα μια τέτοια πληροφορία…. Που δεν έχει σημασία γιατί, ούτως ή άλλως οι άνθρωποι απαγορεύεται να κρινόμαστε για αυτά που φοράμε, αυτό θα έπρεπε να το έχουμε ξεπεράσει».

Η Νατάσσα Μποφίλιου επισήμανε ότι κάθε φορά το πως θα απαντήσει στα σχόλια το αξιολογεί “με τη σοβαρότητα που έχει το θέμα“.

«Το πρώτο πράγμα που άκουσα (σ.σ. όταν ξεκίνησε την καριέρα της) είναι ότι “εσύ δεν ταιριάζεις με την αισθητική του τάδε”. Μετά “πρέπει να μαζευτεί αυτή η περιφέρεια, δεν κάνει”. Είναι πράγματα τα οποία μετά καταλαβαίνεις πόσο σε έχουν πληγώσει και σε έχουν επηρεάσει. Μετά από χρόνια. Παρατηρείς συμπεριφορές που έχεις και λες… αυτή η συμπεριφορά προκύπτει από το γεγονός ότι χρειάστηκε να φτιάξω μια ασπίδα γύρω από αυτό» είπε η Νατάσα Μποφίλιου.

«Η ταυτότητα των ανθρώπων καθορίζεται από τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο, τον τρόπο που βλέπουν τους άλλους. Αν αυτό που βλέπουν στους άλλους είναι η περιφέρειά τους, το αν βγάζουν τη μπλούζα τους στη σκηνή και είναι δικαίωμά τους, στο κοινό τους και έχουν το κορμί τους, την ψυχή τους. Αυτά είναι έτσι τα πράγματα. Δεν θα θέλαμε, γι’ αυτό συνδέω πολύ τη ζωή μου με έναν κοινωνικό αγώνα γιατί θα θέλαμε να ζούμε σε μια άλλη κοινωνία να τους χωράει, να τους κάνει ευτυχισμένους. Αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί, πρέπει να ξέρουμε ότι έτσι είναι τα πράγματα».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα