Μπραντ Πιτ: Έτσι σύστησε στους πάντες τη νέα του σύντροφο

Διαβάζεται σε 2'
Ο Μπραντ Πιτ στο Φεστιβάλ Βενετίας
Ο Μπραντ Πιτ στο Φεστιβάλ Βενετίας 2024 Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Ο Μπραντ Πιτ έδωσε στο 81ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας μία έξτρα δόση λάμψης κάνοντας με τη σύντροφό του Ινές ντε Ραμόν το ντεμπούτο τους ως ζευγάρι.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τις φήμες περί ειδυλλίου, ο Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του Ινές ντε Ραμόν μετέφεραν τον έρωτά τους στο κόκκινο χαλί  και έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι.

Ο ηθοποιός και η σύντροφός του παρακολούθησαν την πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας, “Wolfs“, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2024 την Κυριακή (01/09) και φυσικά έγιναν το νούμερο ένα θέμα συζήτησης.

Η βραδιά μάλιστα εξελίχθηκε σε double date για το ζευγάρι, καθώς το συνόδευσαν ο συμπρωταγωνιστής του Πιτ στην ταινία, Τζορτζ Κλούνει και η Αμάλ Κλούνει.

Ο Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του Ινές ντε Ραμόν
Ο Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του Ινές ντε Ραμόν 2024 Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Ο 60χρονος πια Μπραντ Πιτ και η 34χρονη αγαπημένη του απαθανατίστηκαν σε αρκετές τρυφερές στιγμές στο κόκκινο χαλί, με τους δυο τους να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον και να ανταλλάσσουν τρυφερά βλέμματα.

Ο Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του Ινές ντε Ραμόν
Ο Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του Ινές ντε Ραμόν 2024 Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Μια μέρα νωρίτερα, ο Μπραντ με τη σύντροφό του και το ζεύγος Κλούνει εθεάθησαν να παίρνουν ένα θαλάσσιο ταξί για μια νυχτερινή έξοδο στη Βενετία, όπου οι τελευταίοι παντρεύτηκαν πριν από σχεδόν 10 χρόνια.

Η εμφάνιση του ζευγαριού στο Φεστιβάλ Βενετίας αποτελεί μία από τις σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους και έρχεται λίγες ημέρες αφότου η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί έδωσε το παρών για την πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας, “Maria”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα