Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Είμαι μόλις 1,62 και είμαι ανώτερος άνθρωπος σε όλη μου τη ζωή

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Είμαι μόλις 1,62 και είμαι ανώτερος άνθρωπος σε όλη μου τη ζωή
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2006, δυο χρόνια πριν την κατάρρευση της και την έναρξη της κηδεμονίας. @2021 AP Photo/Kevork Djansezian

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε τρία ποστ στο Instagram σε διάστημα τριών ωρών, με τα οποία ενημέρωσε πως βρήκε τη μίνι γραφομηχανή της.

H Mπρίντεϊ Σπίαρς απαλλάχθηκε μεν, από την 13ετη ομηρία του πατέρα της, αλλά όπως φαίνεται δεν έχει βγάλει ακόμα από μέσα της όσα «μαύρα» συναισθήματα της προκάλεσαν οι γονείς της και τα αδέλφια της.

Σήμερα, αφού πρώτα ανακοίνωσε στο λαό των 35.5 εκατομμυρίων followers που έχει στο Instagram πως βρήκε την αγαπημένη της μίνι γραφομηχανή -που αγνοείτο-, πόσταρε δική της δήλωση, σύμφωνα με την οποία «είμαι μόλις 1.62 και έχω παίξει τον μεγαλύτερο (βλ. ανώτερο) άνθρωπο σε όλη μου τη ζωή. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι αυτό;».

Όσοι έμειναν με την απορία, γύρισαν στην ανάρτηση με τη γραφομηχανή όπου είχε γράψει «δεν βρίσκετε περίεργο πως όταν κάνετε τα πάντα για να οργανώσετε ταξίδια ή ραντεβού για γεύμα με ανθρώπους που αγαπάτε, μόνο και μόνο για να μάθετε πως δεν μπήκαν καν στον κόπο να έλθουν ή έφυγαν δέκα λεπτά μετά την άφιξη τους; Είναι ταπεινωτικό, σαν κάθε άνθρωπος στον οποίον έχω ανοιχτεί ποτέ, να μου λέει μετά την κατάθεση ψυχής πως θα φύγει διακοπές για δυο εβδομάδες.

Ναι, κατάλαβα ότι ήταν διαθέσιμοι για εμένα, μόνο όταν ήταν αυτό βολικό για εκείνους. Ε, λοιπόν πλέον δεν είμαι εγώ διαθέσιμη για εκείνους. Δεν με πειράζει να είμαι μόνη. Για την ακρίβεια, κουράστηκα να είμαι η Μητέρα Τερέζα της κατανόησης. Αν είστε αγενείς σε εμένα, τότε τελειώσαμε. Peace out». Για να μην μπερδευτεί κανείς, ξεκαθάρισε ότι «το μήνυμα αυτό είναι για την οικογένεια μου, που με πλήγωσε πολύ πιο βαθιά από όσο φαντάζεστε. Ξέρω πως η κηδεμονία είναι προ του τέλους της, αλλά εξακολουθώ να απαιτώ δικαιοσύνη». Και μετά πρόσθεσε «Καμίλα Καμπέλο βρήκα και το μίνι γραφείο μου».

Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να διαβάσετε πώς οι δικοί της άνθρωποι έγιναν εκατομμυριούχοι ενώ εκείνη δεν είχε δικαίωμα να διαλέξει έστω πλακάκια για το μπάνιο.

Το τρίτο ποστ που έγινε με διαφορά δύο ωρών από το πρώτο ήταν αυτό που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα