Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η “πασαρέλα” με λεοπάρ μπικίνι και η αφιέρωση στον Τζάστιν Μπίμπερ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η “πασαρέλα” με λεοπάρ μπικίνι και η αφιέρωση στον Τζάστιν Μπίμπερ
Μπρίτνεϊ Σπίαρς Rich Fury/Invision/AP IMAGES

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει με λεοπάρ μπικίνι και γόβες, ενώ σε άλλη δημοσίευση χορεύει ξέφρενα ένα τραγούδι του Τζάστιν Μπίμπερ και περιγράφει την πρώτη τους συνάντηση.

Ιδιαίτερα χαρούμενη, ευδιάθετη και ανέμελη φαίνεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram.

Η αγαπημένη pop star ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο φοράει ένα μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι και καφέ γόβες, ενώ κάνει πασαρέλα στο σπίτι της.

“HHHHHHEEEEEEEELLLLLLLLLOOOOOOOO!!!”, έγραψε γεμάτη ενθουσιασμό στη λεζάντα του βίντεό της, προσθέτοντας εικονίδια με τακούνια.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της, η Μπρίτνεί Σπίαρς είχε δημοσιεύσει ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο χόρευε ξέφρενα το τραγούδι “I Don’t Care” των Τζάστον Μπίμπερ και Εντ Σίραν, φορώντας ένα crop top και κοντό σορτσάκι.

Μάλιστα, στη λεζάντα έκανε μια αφιέρωση στον Μπίμπερ, περιγράφοντας την ιστορία της πρώτης της συνάντησης μαζί του. Όπως έγραψε:

“Τζάστιν Μπίμπερ σε θυμάμαι όταν με επισκέφτηκες στο καμαρίνι μου κατά τη διάρκεια της περιοδείας και η όμορφη μαμά σου μπήκε μέσα και είπε “ξέρεις πού είναι το σολάριουμ;”. Ήσουν 15 ετών και ήσουν αξιολάτρευτος! Σε ευχαριστώ για τη μουσική σου… είσαι ένα μικρό διαβολάκι τώρα. Το ξέρω γιατί έχω αγόρια… αλλά είσαι μια διαχρονική ιδιοφυΐα και πάντα θα χορεύω με τη μουσική σου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα