Μπρίτνει Σπίαρς: Το να μην κάνω μουσική είναι ένας τρόπος να πω “άντε γ@@σου” στην οικογένειά μου

Μπρίτνει Σπίαρς: Το να μην κάνω μουσική είναι ένας τρόπος να πω “άντε γ@@σου” στην οικογένειά μου
Η Μπρίτνει Σπίαρς Chris Pizzello/Invision/AP

Στην αποκάλυψη για τους λόγους για τους οποίους δε δημιουργεί τη δική της μουσική προχώρησε η Μπρίτνει Σπίαρς. Τι είπε για τη σχέση της με την πίστη και τη θρησκεία.

Φόβο απέναντι στη βιομηχανία του θεάματος δημιούργησε στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς το πολυετές καθεστώς κηδεμονίας της.

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν έτοιμη να επιστρέψει στη μουσική βιομηχανία μετά τη λήξη της κηδεμονίας της τον Νοέμβριο.

Στο εκτενές σημείωμά της που μοιράστηκε ως στιγμιότυπο οθόνης, έγραψε: «Ήθελα να είμαι καλή, αλλά αυτό που έκαναν στην καρδιά μου ήταν ασυγχώρητο. Επί 13 χρόνια ζητούσα να ερμηνεύσω νέα τραγούδια και ρεμίξ των παλιών μου τραγουδιών… και κάθε φορά μου έλεγαν “όχι”».

Ο έλεγχος πάνω σε κάθε πτυχή της ζωής της διήρκεσε σχεδόν 14 χρόνια και της αφαίρεσε το δικαίωμα να παίρνει βασικές αποφάσεις για τα οικονομικά, την καριέρα και την προσωπική της ζωή, ανφέρει ο Guardian.

«Ήταν ένα καθεστώς για να με κάνει να αποτύχω», έγραψε. «Τόσος χαμένος χρόνος για να με ντροπιάσει και να με ταπεινώσει και φαντάζομαι ότι στους περισσότερους τώρα φαίνεται παράξενο γιατί δεν κάνω πια τη μουσική μου. Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για τα απαίσια πράγματα που μου συνέβησαν προσωπικά… και τι έχω περάσει. Φοβάμαι τον κόσμο και τη βιομηχανία του θεάματος. Πραγματικά με πλήγωσαν.

«Το να μην κάνω πλέον τη μουσική μου είναι ένας τρόπος να λέω «άντε γ@@σου» με έναν τρόπο όταν αυτό ωφελεί την οικογένειά μου αγνοώντας την πραγματική μου δουλειά».

Στην ίδια ανάρτηση, η Μπρίτνει Σπίαρς αναφέρθηκε επίσης και στην προσευχή. Οι τρεις τελευταίες εικόνες είναι στιγμιότυπα από σημειώσεις της, στις οποίες μιλά επίσης για την απώλεια της πίστης της.

«Είχα μια εμπειρία πριν από τρία χρόνια όπου σταμάτησα να πιστεύω στον Θεό», γράφει. «Από κάθε πλευρά πληγωνόμουν χωρίς λόγο και η οικογένειά μου με πλήγωνε. Βιώνα μια κατάσταση σοκ και ο τρόπος με τον οποίο το αντιμετώπισα ήταν η άρνηση. Ήταν πάρα πολλά όσα είχα να αντιμετωπίσω.» είπε μεταξύ άλλων.

Για τους στόχους της για το 2022 έγραψε: «Ο στόχος μου για φέτος είναι να πιέσω τον εαυτό μου λίγο περισσότερο και να κάνω πράγματα που με τρομάζουν αλλά όχι πολύ. Ξέρω τι με κάνει χαρούμενη και μου φέρνει χαρά και προσπαθώ να διαλογιστώ για εκείνα τα κομμάτια και τις σκέψεις που μου δίνουν τη δυνατότητα να τα ζήσω».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα