Camila Cabello: Ξεσπά για τους παπαράτσι που την ακολουθούν στην παραλία – “Είμαι εξαντλημένη”

Camila Cabello: Ξεσπά για τους παπαράτσι που την ακολουθούν στην παραλία – “Είμαι εξαντλημένη”
Η Camila Cabello AP

Η Camila Cabello εξομολογείται πως νιώθει "ευάλωτη" κάθε φορά που πηγαίνει στην παραλία για να απολαύσει την θάλασσα, καθώς οι παπαράτσι την ακολουθούν παντού.

Η Camila Cabello εξομολογείται, μέσα απο μια ανάρτησή της, πως αισθάνεται πιεσμένη και εξαντλημένη, καθώς δεν μπορεί ποτέ να απολαύσει ήρεμες στιγμές στην παραλία λόγω των παπαράτσι που την ακολουθούν παντού.

Η τραγουδίστρια ανήρτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις σκέψεις της, εξηγώντας ότι κάθε φορά που κάνει check-in σε ένα παραλιακό κλαμπ στο Μαϊάμι φωτογραφίζεται από παπαράτσι και, ενώ νιώθει καλά εκείνη τη στιγμή, βλέπει στη συνέχεια εικόνες στο διαδίκτυο και τα σχόλια των χρηστών και επηρεάζεται η διάθεσή της.

“Ως κουλτούρα, έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ με το πώς θα πρέπει να είναι μια εικόνα ενός «υγιούς» γυναικείου σώματος που δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν ισχύει για πολλές γυναίκες. Photoshop, περιοριστική διατροφή, υπερβολική άσκηση και επιλογή γωνιών που κάνουν το σώμα μας να φαίνεται διαφορετικό από αυτό που είναι στη στιγμή και στη φυσική του μορφή, όταν παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή, όταν τρώμε ένα γεύμα, όταν αφήνουμε τα κύματα να μας τσακώνεις.

Το υπενθυμίζω στον εαυτό μου αυτό, ακούω podcasts για διαισθητική διατροφή, ακολουθώ γυναίκες που αποδέχονται την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, τις κοιλιές, το φούσκωμα και τις διακυμάνσεις βάρους”, γράφει η 25χρονη στην ανάρτησή της στο Instagram.

“Είμαι μια ανύπαντρη γυναίκα στα είκοσί της και θέλω να νιώθω ότι φαίνομαι «καλή». Σήμερα πήρα ένα νέο μπικίνι, ένα χαριτωμένο ρούχο, έβαλα lip gloss και δεν έφαγα τίποτα πολύ βαρύ πριν πάω στον ωκεανό γιατί ήξερα ότι με περίμενε μια ακόμη φωτογράφηση”, γράφει.

Η Cabello εξήγησε ότι, καθώς ήξερε ότι φωτογραφιζόταν, κράτησε τον κορμό της “τόσο σφιχτό που την πονούσαν οι κοιλιακοί”. Πρόσθεσε: “Δεν ανέπνεα και μόλις χαμογέλασα και ήμουν τόσο συνειδητοποιημένη για το πού βρίσκονταν οι παπαράτσι όλη την ώρα. Δεν μπορούσα να αφεθώ και να χαλαρώσω και να κάνω αυτό που πρέπει να κάνουμε όταν βγαίνουμε στη φύση. Προσπάθησα να προσποιηθώ ότι δεν ήταν εκεί, αλλά δεν τα κατάφερα και κράτησα την ανάσα μου από την ξαπλώστρα μέχρι τον ωκεανό».

Η τραγουδίστρια είπε ότι παρατήρησε μια ομάδα μικρών παιδιών που έπαιζαν στα κύματα και τον ενθουσιασμό τους και είπε ότι αυτό είναι το πράγμα που της αρέσει να βρίσκεται στη φύση. “Ήξερα ότι έδειχνα καλή στις φωτογραφίες και πίστευα ότι στο τέλος θα ένιωθα ολοκληρωμένη, όμως δεν έχω περάσει ποτέ χειρότερα στην παραλία”, τονίζει η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα