Cardi B: “Κάνω cardio για να αποφύγω την επιλόχεια κατάθλιψη”

Διαβάζεται σε 2'
Cardi B: “Κάνω cardio για να αποφύγω την επιλόχεια κατάθλιψη”
Cardi B AP Photo Evan Agostini

H γνωστή τραγουδίστρια Cardi B μόλις έχει φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί και εξηγεί την ανάγκη της για γυμναστική στο πλαίσιο της επιλόχειας κατάθλιψης.

Μια εβδομάδα μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού με τον εν διαστάσει σύζυγό της Offset, η γνωστή τραγουδίστρια Cardi B αποκαλύπτει σε ανάρτηση της στην πλατφόρμα X, ότι κάνει γυμναστική προκειμένου να αποφύγει την επιλόχεια κατάθλιψη.

Η πολυσυζητημένη ράπερ αρχικά μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της, ένα βίντεο της ίδιας να κάνει γυμναστική και σχολίασε: «Γυμναστική αργά το βράδυ».

Το βίντεο αυτό της Cardi προκάλεσε αντιδράσεις και η τραγουδίστρια έσπευσε να απαντήσει σε σχόλιο που ανέφερε ότι επέστρεψε πολύ γρήγορα στην γυμναστική και ότι οι γυναίκες του θεάματος υποβάλλουν τον εαυτό τους σε μεγάλη πίεση.

Η δυναμική ράπερ απάντησε: «Δεν κάνω άρση βαρών, δεν καταπονώ τους μυς, δεν κάνω τίποτα από αυτά, απλώς cardio. Μερικές φορές για να αποφύγεις την επιλόχεια κατάθλιψη πρέπει να έχεις το μυαλό σου απασχολημένο και για μένα αυτό επιτυγχάνεται με την δουλειά και με το να παραμένω ενεργή. Αλλά ξέρετε ποιο είναι το αστείο; Όλοι με κρίνατε όταν πήρα 15 κιλά επειδή ήμουν 5 μηνών έγκυος και τώρα υποτίθεται ενδιαφέρεστε που πιέζω τον εαυτό μου; Όλοι λέγατε ότι μένω έγκυος για να αποφύγω την δουλειά και τώρα που προσπαθώ να επιστρέψω στην καθημερινότητα βρίσκετε κάτι άλλο; Οπότε ναι το παίρνω προσωπικά, αλλά ότι κάνω είναι για μένα γιατί έτσι και αλλιώς όλοι θα έχετε κάτι να πείτε».

Η Cardi και ο Offset καλωσόρισαν στον κόσμο την κόρη τους στις 7 Σεπτεμβρίου, δημοσιεύοντας πλάνα από τη γέννησή της , ενώ επέλεξαν να μην κοινοποιήσουν εικόνες με το πρόσωπο του μωρού ή το όνομά της.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, λίγες ώρες μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από τον 32χρονο ράπερ Offset, την 1η Αυγούστου σε μια ανάρτηση στο Instagram με λεζάντα, “Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα