Celine Dion: Το μήνυμα μετά την ερμηνεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διαβάζεται σε 2'
Η Celine Dion στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού
Η Celine Dion στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού Olympic Broadcasting Services via AP

Η γεμάτη αγάπη ανάρτηση της Celine Dion, μετά την ερμηνεία της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι.

Σε ένα από τα σπουδαιότερα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα παγκοσμίως, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επέλεξε να κάνει τη μεγάλη της επιστροφή η Celine Dion.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια κατέπληξε τους πάντες με την παρουσία της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, όπου και ανέβηκε στον Πύργο του Άιφελ μαζί με έναν πιανίστα και κατέπληξε τα πλήθη με τη συγκλονιστική εμφάνιση και ερμηνεία της στο τραγούδι “‘Ύμνος στην Αγάπη”.

Λίγο μετά την εμφάνισή της, η Celine Dion έκανε μια ανάρτηση στα social media, όπου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την παρουσία στην τελετή έναρξης.

«Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε στην Tελετή Eναρξης του Παρισιού 2024, και είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα σε μια από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω από όλα, είμαι τόσο χαρούμενη που τιμώ αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή. Όλοι σας ήσασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο όνειρό σας, και είτε κερδίσετε είτε όχι ένα μετάλλιο, ελπίζω ότι το να είστε εδώ να σημαίνει ότι το όνειρό σας έγινε πραγματικότητα. Πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε εργαστεί για να είστε ο καλύτεροι από τους καλύτερους. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας! – Σελίν» έγραψε στα social media.

Ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση της Celine Dion, στην οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές.

«Ας ξεκινήσουν οι αγώνες! Στέλνω αγάπη και τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες» έγραψε στη λεζάντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα