Cher: “Έκλεισε” την πασαρέλα του οίκου Balmain με μεταλλικό κορμάκι και αποθεώθηκε

Cher: “Έκλεισε” την πασαρέλα του οίκου Balmain με μεταλλικό κορμάκι και αποθεώθηκε
Vianney Le Caer/Invision/AP

Οι θεατές του σόου του οίκου Balmain ενθουσιάστηκαν, βλέποντας την Cher να βγαίνει στην πασαρέλα και περπατά φορώντας ένα στενό φουτουριστικό γυαλιστερό μαύρο σύνολο.

Η Cher έκλεψε τις εντυπώσεις στην πασαρέλα, στην επίδειξη του οίκου Balmain κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Το σόου ξεκίνησε με την 76χρονη ντίβα της μουσικής να εμφανίζεται σε μια οθόνη, λέγοντας: «Όλοι μας ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Κάποιοι από εμάς έχουν απλώς περισσότερη φαντασία από άλλους».

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή: Στο τέλος του σόου, η Cher εξέπληξε του πάντες, βγαίνοντας στη σκηνή υπό τους ήχους του τραγουδιού της “Strong Enough”, φορώντας ένα στενό φουτουριστικό γυαλιστερό μαύρο σύνολο, κορμάκι και καλσόν που ανέδειξε την εντυπωσιακή της σιλουέτα.

Cher: Δείτε την πασαρέλα της

Η σταρ και ο σχεδιαστής του οίκου Olivier Rousteing αγκαλιάστηκαν και δέχθηκαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού. «Η Cher υπήρξε μια τολμηρή, αληθινή πρωτοπόρα (καλλιτέχνης) για πάνω από έξι δεκαετίες, χωρίς να επιβραδύνει ποτέ, πάντα μας συμπαρέσυρε, καθώς προχωρά με θάρρος προς τα εμπρός» είπε ο Rousteing.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα