Chrissy Teigen: Ενθαρρύνει τις γυναίκες να κάνουν μαστογραφία μέσα από μια τολμηρή ανάρτηση

Chrissy Teigen: Ενθαρρύνει τις γυναίκες να κάνουν μαστογραφία μέσα από μια τολμηρή ανάρτηση
Η Chrissy Teigen AP

Η Chrissy Teigen μοιράστηκε μια αποκαλυπτική φωτογραφία στο Instagram σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τις γυναίκες ακολούθους της να κάνουν μαστογραφία.

Το πρώην μοντέλο Chrissy Teigen επέστρεψε με μια νέα τολμηρή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παροτρύνει τις γυναίκες ακολούθους της να ελέγξουν το στήθος τους.

Η Chrissy Teigen, η οποία έχει αποδείξει στο παρελθόν πως δεν διστάζει να μοιράζεται σχεδόν τα πάντα με τους θαυμαστές της, αυτήν την φορά μοιράστηκε μια αποκαλυπτική φωτογραφία σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τις γυναίκες να κάνουν μαστογραφία.

Το πρώην μοντέλο μοιράστηκε ένα σημαντικό μήνυμα στον προσωπικό της λογιαριασμό στο Instagram, καθώς έδειξε τον εαυτό της έτοιμο για μαστογραφία.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του τραγουδιστή δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

“Υπενθύμιση για μαστογραφία/υπερηχογράφημα στήθους. Πώς αλλιώς μπορείς να δεις το στήθος σου σαν μπριζόλα μιας ίντσας!; Ο υπέρηχος συνοδεύεται επίσης με δωρεάν λοσιόν καλή για όλη την ημέρα!. “(Έκανα και υπέρηχο και μαστογραφία!)“, έγραψε η Chrissy Teigen στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα