Courteney Cox: Απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ

Courteney Cox: Απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ
Courteney Cox AP

Έχοντας στο πλευρό της τις δύο καλές φίλες της, Jennifer Aniston και Lisa Kudrow, η Courteney Cox απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ.

Το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ απέκτησε μετά από αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής η Courtney Cox.

Στην τελική έδωσαν το παρών και οι δύο καλές της φίλες και συμπρωταγωνίστριές της στα “Φιλαράκια“, Jennifer Aniston και Lisa Kudrow.

“Η φιλία με την Courteney σημαίνει ότι είσαι οικογένεια με την Κόρτνεϊ και είναι υπεύθυνη για όλη αυτή την σχέση από την αρχή της. Όταν την πρωτοσυναντήσαμε ήταν αμέσως ζεστή, οικεία, ενδιαφερόταν για τα πάντα που είχαν να κάνουν με σένα και ξέρετε πάντα αισθανόμουν ένα άγχος να την συναντήσω επειδή ήμουν τεράστια φαν της”, είπε η Jennifer Aniston μιλώντας στην τελετή.

Η Lisa Kudrow είπε ότι η Courteney ήταν εκείνη που “πραγματικά μας έκανε να γίνουμε ένα από τα πιο οικεία και γεμάτα αγάπη καστ στην ιστορία της τηλεόρασης”.

Η Jennifer Aniston δημοσίευσε και φωτογραφία των τριών τους από την τελετή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Είμαστε πολύ υπερήφανες για το κορίτσι μας σήμερα. Αγαπώ αυτές γυναίκες, ειλικρινά με όλη την καρδιά και την ψυχή μου. Η Lisa Kudrow και εγώ πετούσαμε στα σύννεφα που μπορέσαμε να γιορτάσουμε εκείνη και τα απίστευτα επιτεύγματά της”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα