Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης τους

Διαβάζεται σε 2'
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου PAPADAKIS PRESS

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Γιώργος Παπαγεωργίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μετά από τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, καρπού του έρωτά του με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Ευτυχισμένοι γονείς είναι εδώ και μερικά 24ωρα η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, αφού την Τρίτη (21/11) η αγαπημένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.900 γραμμαρίων.

Η γνωστή ηθοποιός που γνωρίσαμε ως “Δρόσω” στις “Άγριες Μέλισσες” και φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Η Παραλία”, γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Παρομοίως και ο σύζυγός της, ο ηθοποιός, τραγουδιστής και μέλος του συγκροτήματος “Polkar” Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Δεν το περίμενα να υπάρχει τόση καλοσύνη μαζεμένη εκεί έξω. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε τις ευχές σας στη μέρα της χαράς μας. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Προτιμώ να το αφήσω απερίγραπτο” έγραψε χαρακτηριστικά ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού.

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στη Σύρο, απ’ όπου κατάγεται η Δανάη Μιχαλάκη, το 2021.

Η γνωστή ηθοποιός είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Αύγουστο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε στην θάλασσα με την φουσκωμένη κοιλίτσα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Michalaki (@danae_michalaki)

Ανάρτηση είχε κάνει τότε και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της αγαπημένης του, στο ηλιοβασίλεμα, στη θάλασσα.

“Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. – Μανώλης Φάμελλος.
(Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις οτι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη.)” είχε γράψει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα