Δανδουλάκη: Ο “Σπάρτακος” μέσα της και οι στιγμές που έφτασε στα όρια της απόγνωσης

Δανδουλάκη: Ο “Σπάρτακος” μέσα της και οι στιγμές που έφτασε στα όρια της απόγνωσης
Κάτια Δανδουλάκη glomex

Η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της και μίλησε για τα μειονεκτήματά της. Οι αποτυχίες της καριέρας της.

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/02) η Κάτια Δανδουλάκη η οποία έκανε την αυτοκριτική της, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της και θυμήθηκε τις αποτυχίες της.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις τέσσερις στιγμές που έφτασε στα όρια της απόγνωσης, όμως αυτό που τη βοήθησε ήταν το ότι δεν έχασε την ψυχραιμία της και τα κατάφερε με πολλή στοχοπροσήλωση.

Απαντώντας στο σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου πως είναι δίκαιος άνθρωπος, η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε πως πολλές φορές δικαιολογεί τυχόν κακές συμπεριφορές μπαίνοντας στη θέση του άλλου και δείχνοντας κατανόηση, ωστόσο όταν ερωτήθηκε αν η ίδια εκρήγνυται απάντησε θετικά σχολιάζοντας μάλιστα πως το κάνει και με πολύ άσχημο τρόπο.

“Δεν είναι ωραίο όταν εκρήγνυμαι. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, λέω πολύ μεγάλες αλήθειες, εξαιρετικά προσβλητικές, τις εννοώ απολύτως, δεν το μετανιώνω με τίποτα, αλλά δεν υψώνω τη φωνή μου και μπορώ να πω πολύ ήρεμα ‘δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ μπροστά μου’. Αυτό είναι πολύ σιχαμένο πράγμα, αλλά τι να κάνω, δεν έχω άλλο τρόπο. Δεν εξοργίζομαι με φωνή και αυτό είναι το χειρότερο. Ίσως γιατί έχω ένα άλλο πολύ κακό πράγμα.. έχω μία απεριόριστη υπομονή, αλλά όταν πια ξυπνήσει ο Σπάρτακος μέσα μου τότε εκτινάσσομαι, όπως ο ταύρος στο υαλοπωλείο”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η ίδια μίλησε και για τις αποτυχίες της καριέρας της λέγοντας χαρακτηριστικά πως “έμαθα να την περιμένω την αποτυχία και να μην με σοκάρει, αλλά με κουράζει“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα