David Beckham: Δείτε το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ στο Netflix για τη ζωή του

David Beckham: Δείτε το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ στο Netflix για τη ζωή του
Ντέιβιντ Μπέκαμ 2023 Lynne Sladky/AP Photo

Με υλικό που βλέπει πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, το ντοκιμαντέρ "Beckham" αφηγείται την ιστορία του κορυφαίου αθλητή, από το ξεκίνημα στο εργατικό Λονδίνο μέχρι να γίνει παγκόσμιο ποδοσφαιρικό αστέρι.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως, ο οποίος πέρα από το ταλέντο του εντός γηπέδων απέκτησε τεράστια φήμη και για την αστραφτερή ζωή του έξω από αυτά.

Ωστόσο λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ποιος είναι πραγματικά.

Με υλικό που δεν έχει ξαναδεί το φως της δημοσιότητας και με τη σύζυγό του Victoria Beckham αλλά και πρώην συνεργάτες και συναθλητές του να μιλούν για αυτόν, η σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο “Beckham” στο Netflix πρόκειται να ρίξει φως στην αθέατη πλευρά του σταρ των γηπέδων, στις δυσκολίες που συνάντησε αλλά και σε ιστορίες για τις οποίες ο Μπέκαμ δεν έχει μιλήσει ποτέ δημοσίως μέχρι σήμερα.

“Από το ταπεινό του ξεκίνημα από την εργατική τάξη στο Ανατολικό Λονδίνο, την ορμή, τη θέληση και την αποφασιστικότητα να κερδίζει και τον αγώνα να βρει την ισορροπία μεταξύ φιλοδοξίας, έρωτα και οικογένειας, η ιστορία του Ντέιβιντ είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη σύνοψη της πλατφόρμας.

Το trailer της σειράς ντοκιμαντέρ το οποίο αποτελείται από τέσσερα μέρη μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Δέκα χρόνια αφότου αποσύρθηκα από το ποδόσφαιρο, είμαι περήφανος που μοιράζομαι το πρώτο τρέιλερ για το BECKHAM, τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix. Είμαι τόσο ευγνώμων στον Φίσερ Στίβενς για τη συνεργασία του τα τελευταία δύο χρόνια για την υλοποίηση αυτού του έργου. Πολλές ώρες συζητήσεων, πολλές ιστορίες που δεν έχω πει ποτέ και πολλοί άνθρωποι από τη ζωή και την καριέρα μου μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους. Ανυπομονώ να το δείτε όλοι σας”.

Beckham: Δείτε το trailer

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα