Δεν φαντάζεστε τι ενώνει τη Φωτεινή Βελεσιώτου με τη Βούλα Πατουλίδου

Διαβάζεται σε 2'
Φωτεινή Βελεσιώτου
Φωτεινή Βελεσιώτου glomex

Για τον λόγο που έγινε ευρέως γνωστή τα τελευταία χρόνια ενώ τραγουδάει 40 χρόνια, την καριέρα ως δασκάλα και τη σχέση με τη Βούλα Πατουλίδου μίλησε η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας (10/06) στο “The 2Night Show” και μίλησε για όλα σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο κεφάλαιο τραγούδι και πώς αυτό μπήκε στη ζωή της, αφού πριν από αυτό και για 24 χρόνια εργαζόταν ως δασκάλα.

Τραγουδάω 40 χρόνια. Με γνωρίσατε τα τελευταία χρόνια γιατί δεν με ήξερα και εγώ. Ήμουν δασκάλα σε δημοτικό για 24 χρόνια, γύρω από τον νομό Θεσσαλονίκης. Ήταν τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου. Με τα παιδιά όταν ασχολείσαι έχεις μόνο να πάρεις”, ανέφερε η Φωτεινή Βελεσιώτου, σχολιάζοντας πως τραγουδούσε στο σχολείο και με λίγους φίλους.

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως το τραγούδι δεν ήταν αυτοσκοπός της και δεν την απασχολούσε να κάνει καριέρα σαν τραγουδίστρια. “Το 2004 έκανα τον πρώτο μου δίσκο, δεν πήγε καλά, αλλά δεν απογοητεύτηκα. Τραγουδούσα κάθε Παρασκευή, τότε μπορούσα μόνο, ήταν και τα παιδιά μου μικρά, στο ‘Καφωδείο Ελληνικό’. Εκεί με άκουσε ο Γιώργος Καζαντζής και μου λέει ότι είχε κάτι για μένα και όταν πήγα μου είχε τις ‘Μέλισσες’. Ο Γιώργος Καζαντζής με έβγαλε από την ησυχία μου. Το τραγούδι βγήκε το 2007 αλλά έκανε δεύτερη καριέρα το 2019 με τη σειρά”, είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην ενασχόλησή με το μπάσκετ, αποκαλύπτοντας πως ήταν συμπαίκτρια με τη Βούλα Πατουλίδου.

“Ήμουν στην Αρμενική και ήρθε τότε και η Βούλα στην ομάδα. Τότε έκανε στίβο, δεν ήξερε τι σχήμα και τι χρώμα έχει η μπάλα. Βγαίναμε, εγώ έπινα τα τσίπουρα και η Βούλα έτρωγε τους μεζέδες. Έπαιξα μπάσκετ 15 χρόνια και τον τελευταίο μου αγώνα τον έπαιξα έγκυος στον γιο μου και έβαλα 32 πόντους. Από όπου σηκωνόμουν ‘έγραφε’. Δεν ξανάπαιξα από τότε”, είπε η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επικοινώνησε μάλιστα με τη Βούλα Πατουλίδου, η οποία αστειευόμενη είπε πως ακόμα την πονάνε τα χέρια της από τις πάσες της Φωτεινής Βελεσιώτου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα