Denise Richards: Θα συνεργαστεί με την κόρη της στο OnlyFans; – “Αηδιαστικό”, λένε οι fans της

Διαβάζεται σε 3'
denise
Ντενίζ Ρίτσαρντς και Σάμι Σιν Instagram@deniserichards @samisheen

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε με μία ερώτησή της η Denise Richards, η οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την 19χρονη κόρη της στο OnlyFans.

Σε… OnlyFams επιχειρεί να μετατρέψει τον λογαριασμό της στο “OnlyFans” η Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards), η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν ρώτησε τους ακολούθους της στη δημοφιλή πλατφόρμα για το πώς θα τους φαινόταν μία συνεργασία με την 19χρονη κόρη της.

Η “Real Housewives of Beverly Hills” πρότεινε την ιδέα της παραγωγής κάποιου πορνογραφικού περιεχομένου με την κόρη της -ή “mini me” όπως την περιέγραψε- στους θαυμαστές της στη συνδρομητική πλατφόρμα, κάτι για το οποίο δέχθηκε αρκετά πυρά.

Μήπως η mini me @samisheen και εγώ πρέπει να κάνουμε άλλη μια συνεργασία;” ρώτησε τους χρήστες της πλατφόρμας που πληρώνουν 25 δολάρια το μήνα για να έχουν πρόσβαση στις X-rated φωτογραφίες της, μία πρόταση που επικρίθηκε έντονα από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι αμφισβήτησαν τις αξίες της κρίνοντας το “αηδιαστικό” και “διεστραμμένο”.

Μια “ανατριχιαστική”, “ακατάλληλη” και “αηδιαστική” ιδέα

“Αυτό είναι απίστευτα παράξενο και είναι από τα πιο αρρωστημένα πράγματα που έχω δει σε αυτή την εφαρμογή. Τι εννοεί”, έγραψε ένας χρήστης στο Reddit.

“Το ‘mini me’ έχει υπονοούμενα που δεν μπορώ να υποστηρίξω σε αυτό το πλαίσιο. Μπορείς καλύτερα Ντενίζ”, δήλωσε ένας άλλος. Χαρακτηρίστηκε επίσης ως “ανατριχιαστικό”, “ακατάλληλο” και “αηδιαστικό”.

Η Σάμι άνοιξε τον δικό της λογαριασμό στο OnlyFans τον περασμένο Ιούνιο, ενώ μία εβδομάδα μετά το ντεμπούτο της 18χρονης τότε κόρης του Τσάρλι Σιν, η Ντενίζ Ρίτσαρντς είχε ανακοινώσει και τη δική της είσοδό στην πλατφόρμα.

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς είχε στηρίξει τότε την απόφαση της 18χρονης Σάμι Σιν να ανοίξει λογαριασμό στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου, σε αντίθεση με τον Τσάρλι Σιν, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν εγκρίνει την απόφαση της κόρης του.

“Δεν είμαι πορνοστάρ”

Δεν είμαι πορνοστάρ και δεν συναντιέμαι με ανθρώπους. Δεν βιντεοσκοπώ τον εαυτό μου να κάνει σεξ. Δεν το κάνω αυτό”, δήλωσε η Σάμι μετά την ένταξή της στην πλατφόρμα ως δημιουργός περιεχομένου και εξήγησε πως ο λόγος που είπε ότι είναι [εργαζόμενη στο σεξ] είναι επειδή η κύρια πηγή εσόδων της είναι από το OnlyFans. “Και αν οι άνθρωποι έκαναν τη γ@@@νη έρευνά τους, θα συνειδητοποιούσαν ότι υπάρχουν πολλαπλές μορφές εργασίας του σεξ”, είχε προσθέσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα