Δέσποινα Βανδή: Η αποστομωτική απάντηση στο “ποια είναι αυτή;” – Το look που συζητήθηκε

Διαβάζεται σε 2'
Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή Instagram@desp1navandi

Με ένα βίντεο στο TikTok η Δέσποινα Βανδή έκλεισε τα στόματα των επικριτών της και απάντησε στα αρνητικά σχόλια με αφορμή την τελευταία της εμφάνιση.

Η Δέσποινα Βανδή δεν σταματά να δοκιμάζει νέα look και είτε πρόκειται για τις live εμφανίσεις της σε κάποιο νυχτερινό κέντρο είτε στα show του J2US, πραγματοποιεί διαφορετικές εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες.

Μία από αυτές ήταν και η εμφάνιση που έκανε στο τελευταίο live του show τραγουδιού του Alpha, καθώς η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε μετά την περιοδεία της στην Αυστραλία και τις εμφανίσεις σε Γερμανία και Ντουμπάι και εμφανίστηκε με ροζ μαλλιά.

“Μία άλλη Δέσποινα! Ποια είναι η κυρία;”, ήταν τα σχόλια του Νίκου Κοκλώνη το βράδυ του Σαββάτου, με την ίδια να απαντά πως η… κανονική Δέσποινα Βανδή έμεινε κάπου πίσω. “Ήρθα εδώ και με έπιασε η τρέλα”, είπε χαρακτηριστικά.

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή προκάλεσε ποικίλα σχόλια με μία μεγάλη μερίδα των θαυμαστών της να αποθεώνει την τραγουδίστρια και να εντυπωσιάζεται με την αλλαγή στα μαλλιά της, αν και δεν είναι σαφές αν πρόκειται για μόνιμη αλλαγή ή για ένα look που υιοθέτησε μόνο για το J2US του Σαββάτου.

Δεν έλειψαν όμως και τα σχόλια γεμάτα μισογυνισμό, με τους χρήστες του Instagram να σπεύδουν να… υπενθυμίσουν στην τραγουδίστρια την ηλικία της, χαρίζοντας φυσικά και τις πολύτιμες στιλιστικές τους επιλογές για το τι ταιριάζει να φοράει μία 50χρονη γυναίκα ή πόσο αποκαλυπτικό είναι το φόρεμά της.

Αν και η τραγουδίστρια σπάνια μπαίνει σε δημόσιο διάλογο για θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή και την εμφάνισή της, δεν άφησε αναπάντητα τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για το συγκεκριμένο look.

Με ένα βίντεο στο TikTok η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια απλή αλλά αποστομωτική απάντηση υπενθυμίζοντας το αυτονόητο.

Είμαι η Δέσποινα Βανδή και εννοείται πως θα κάνω τα μαλλιά μου όπως μου αρέσει“, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα