Puff Daddy: Σοκαριστικό βίντεο – Χτυπάει την πρώην σύντροφό του σε διάδρομο ξενοδοχείου

Διαβάζεται σε 2'
Puff Daddy: Σοκαριστικό βίντεο – Χτυπάει την πρώην σύντροφό του σε διάδρομο ξενοδοχείου
PRINTSCREEN/YOUTUBE

Ένα βίντεο απίστευτης σκληρότητας “καίει” τον Puff Daddy, στο οποίο φαίνεται ο διάσημος ράπερ να χτυπάει την πρώην σύντροφό του Cassie Ventura σε διάδρομο ξενοδοχείου. Σκληρές εικόνες.

Εικόνες απίστευτης σκληρότητας “βλέπουν” το φως το δημοσιότητας, μέσω ενός βίντεο από το 2016 και δείχνει τον ράπερ Sean “Diddy” Combs, τον διάσημο Puff Daddy, να χτυπάει άγρια την τότε σύντροφό του Cassie Ventura σε διάδρομο ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες.

Το βίντεο που προέρχεται από τις κάμερες του ξενοδοχείου, δημοσιοποίησε το CNN και είναι σοκαριστικά σκληρό. Η Cassie Ventura φαίνεται να βγαίνει από ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου και πίσω της να τρέχει ο ράπερ, τυλιγμένος με μια πετσέτα. Την προλαβαίνει πριν μπει στο ασανσέρ και τότε αρχίζει την σοκαριστική επίθεσή του εναντίον της γυναίκας.

Όπως διακρίνεται, ο Puff Daddy αρπάζει, σπρώχνει, σέρνει και κλωτσάει την Cassie Ventura κατά τη διάρκεια ενός καυγά τους.

Ο ξυλοδαρμός αυτός φέρεται να ταιριάζει με τους ισχυρισμούς της τραγουδίστριας στην αγωγή που είχε υποβάλει εναντίον του, κατηγορώντας τον για βιασμό, σωματεμπορία και κακοποίηση.

Η Cassie, που κατέληξε σε διακανονισμό μαζί του μετά την αγωγή που του έκανε, αρνήθηκε να σχολιάσει το βίντεο στο CNN. Ο δικηγόρος της ωστόσο σε δηλώσεις του τόνισε πως «το συγκλονιστικό βίντεο επιβεβαίωσε ακόμη περισσότερο τη συμπεριφορά του. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν το θάρρος και το σθένος που επέδειξε η κ. Ventura με το να βγει μπροστά και να τα βγάλει όλα στο φως».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με τον Puff Daddy:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα