Δήμητρα Σιγάλα: Τι επάγγελμα κάνει εκτός από ηθοποιός – “Παθαίνουν σοκ”

Διαβάζεται σε 2'
sigala
Δήμητρα Σιγάλα Papadakis Press

Για τη δεύτερη καριέρα της εκτός από αυτή στην υποκριτική μίλησε η Δήμητρα Σιγάλα σε τηλεοπτική της συνέντευξη, περιγράφοντας μεταξύ άλλων τις αντιδράσεις του κόσμου όταν την αναγνωρίζει.

Μία από τις πιο κλισέ ερωτήσεις που δέχονται οι ηθοποιοί στην Ελλάδα είναι αν έχουν σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψουν την υποκριτική και να ασχοληθούν με κάποιο άλλο επάγγελμα. Ορισμένοι δηλώνουν ταγμένοι στην Τέχνη τους, ενώ άλλοι τολμούν να ακολουθήσουν και κάποιο άλλο όνειρό τους που ενδεχομένως να είχαν από μικροί ή το αντικείμενο που έχουν σπουδάσει.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Δήμητρα Σιγάλα, η οποία αν και έχει διαγράψει τη δική της πορεία στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου, αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που έχει σπουδάσει που είναι η επιστήμη της εγκληματολογίας.

Η ηθοποιός, την οποία φέτος θα δούμε στο ιατρικό δράμα “Ο Γιατρός” που κάνει πρεμιέρα στον Alpha, όπου θα υποδυθεί την Άννα Γρηγοριάδη, την πρώην σύζυγο και διευθύντρια του νοσοκομείου που εργάζεται ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), μίλησε το πρωί της Παρασκευής (29/09) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη δεύτερη καριέρα της αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου όταν συνειδητοποιούν ποια είναι.

 

“Ήταν η περίοδος εκείνη με την κρίση, τα τηλεοπτικά ήταν ελάχιστα τότε ως παραγωγές, οπότε και η αισιοδοξία μου σε σχέση με το πόσο εύκολα θα βρω δουλειά είχε πέσει σχετικά κι έλεγα οκ, μάλλον θα πρέπει να τα παρατήσω”, είπε αρχικά η ηθοποιός, η οποία ανέφερε πως ασχολήθηκε με αυτό για ένα διάστημα και εξακολουθεί να ασχολείται.

“Πέρασε ένα διάστημα, ασχολήθηκα φυσικά και με αυτό και εξακολουθώ να ασχολούμαι. Δεν το αφήνω ποτέ.  Αναλαμβάνω υποθέσεις. Έγκλημα δεν είναι μόνο όταν σκοτώνεις έναν άνθρωπο, έγκλημα θεωρείται και μία απάτη. Έχω πάρει συγκεκριμένη ειδικότητα οπότε ασχολούμαι με διάφορες απάτες. Παθαίνει σοκ οι πελάτες και οι δικαστές”, πρόσθεσε και σημείωσε πως φροντίζει πάντα να βρίσκει την ισορροπία ανάμεσα στα δύο επαγγέλματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα