Δημήτρης Κόκοτας: Αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα – Ποια είναι η κατάστασή του

Διαβάζεται σε 2'
Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας Papadakis Press

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής.

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τις 28 Μαρτίου, μετά το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US.

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη σε δηλώσεις της στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” το πρωί της Τετάρτης (26/06) μοιράστηκε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα, μιας και όπως είπε, από την αρχή υπήρχαν επιπλοκές.

“Η ιστορία είναι ότι παραμένει σταθερή η κατάστασή του, δεν έχω κάτι νεότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών του και γίνονται εξετάσεις, απεικονιστικός έλεγχος για να δούνε την πορεία. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα. Είχε πάντα και τις επιπλοκές της από την αρχή αυτή η ιστορία και το είχαμε πει από την αρχή. Τις πολέμησε σιγά σιγά. Χρειάζεται χρόνος, θα παραμείνει εκεί. Θέλει χρόνο”, είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Ερωτηθείσα σχετικά, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε πως πρόκειται για επιπλοκές νόσου και “εξαρτάται κάθε φορά από τον οργανισμό και την εξέλιξή του του κάθε ασθενούς. Γι’ αυτό λέμε πως ο κάθε άρρωστος είναι ξεχωριστός, που μπορεί να κάνει επιπλοκές και μπορεί όχι. Σημασία έχει ότι ο άνθρωπος το πολεμάει, οι δικοί του άνθρωποι και οι γιατροί του είναι κοντά”.

Θέλει χρόνο” επανέλαβε η Ματίνα Παγώνη, προσθέτοντας πως ο Δημήτρης Κόκοτας “αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα“.

Πάντως, όταν η Δέσποινα Καμπούρη ρώτησε την πρόεδρο ΕΙΝΑΠ εάν ο τραγουδιστής αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του και αν επικοινωνεί με τη σύζυγό του, η Ματίνα Παγώνη απέφυγε να απαντήσει. “Μέχρι εδώ σταματάμε. Σας καταλαβίνω, όμως υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι προσωπικά δεδομένα που δεν μπορούμε να λέμε από την τηλεόραση”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα