Δημήτρης Κόκοτας: Οι γιατροί δεν έχουν επιχειρήσει να τον ξυπνήσουν ακόμη

Διαβάζεται σε 2'
Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας Papadakis Press

Ένα θαύμα περιμένει η οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από έμφραγμα που υπέστη. Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται από την Πέμπτη, στο Νοσοκομείο “Γεννηματάς” ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από το έμφραγμα που υπέστη προκαλώντας ανησυχία στους οικείους και τους συνεργάτες του.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραμένει σε καταστολή με την κατάσταση του να είναι κρίσιμη αλλά σταθερή, ενώ οι γιατροί δεν έχουν επιχειρήσει να τον ξυπνήσουν ακόμα. Αισιόδοξο ωστόσο είναι το γεγονός ότι τα αποτελέσματα της τομογραφίας εγκεφάλου ήταν καθαρά.

Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, Κατερίνα Πετράκη μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” μεταφέροντας τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

“Γνωρίζω ό,τι έχουν πει οι γιατροί, ότι είναι σταθερά”, είπε αρχικά η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, περιγράφοντας πώς ενημερώθηκε για το συμβάν.

“Με πήρε τηλέφωνο η Σάντρα, η συνεργάτιδά του και μου είπε πολύ ήρεμα ότι είχε μία αδιαθεσία, δεν μου είπε τι ακριβώς έγινε, το έμαθα στο νοσοκομείο, όταν πλέον έφτασα εκεί.

Οι γιατροί οφείλουν να είναι συγκρατημένοι, αυτό είναι το σωστό. Είναι μία σταθερή κατάσταση. Προσωπική μου γνώμη, θέλω απλά να τον δω να ξυπνήσει, να σηκωθεί. Μέχρι τότε νιώθω πως ό,τι και να ακούσω δεν θα μου είναι αρκετό. Η καρδιακή του λειτουργία έχει επανέλθει γι’ αυτό και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Δεν ξέρω αν θα τον ξυπνήσουν ακόμα”, είπε η ίδια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα