Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπά συνεργάτης του – “Θα μας πεθάνουν πριν την ώρα μας;”

Διαβάζεται σε 1'
Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας PAPADAKIS PRESS/Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την ενόχληση ανθρώπων από το περιβάλλον του Δημήτρη Κόκοτα έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα για την κατάσταση του τραγουδιστή. “Υπάρχει μικρή βελτίωση”, λέει η αδερφή του.

Την ενόχλησή του, όπως και ανθρώπων του περιβάλλοντός του, εξέφρασε ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα, Νεκτάριος Αναγνώστου για δημοσιεύματα που αναφέρονται στην κατάσταση της υγείας του, την ώρα που ο ίδιος εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, λέγοντας: “Κάθεται και γράφει ο καθένας πράγματα που δεν υπάρχουν. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και σταθερή. Αυτά που γράφουν δεν είναι αλήθεια. Θα μας πεθάνουν πριν από την ώρα μας; Γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Η κατάσταση είναι σταθερή, δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή και το κρύβουμε. Να σεβαστούμε λίγο, είναι λεπτό το ζήτημα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν”.

“Υπάρχει μικρή βελτίωση”

Στην εκπομπή μίλησε και η αδερφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα, λέγοντας: Υπάρχει μια μικρή βελτίωση και προχωράμε. Κάθε μέρα και καλύτερα. Θα τον ξυπνήσουν όταν πρέπει. Είναι αισιόδοξα τα μηνύματα. Περιμένουμε τα καλύτερα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα