Δημήτρης Σταρόβας: “Δεν πρέπει να κρυβόμαστε” – Μιλά πρώτη φορά για την υγεία του

Διαβάζεται σε 2'
Δημήτρης Σταρόβας: “Δεν πρέπει να κρυβόμαστε” – Μιλά πρώτη φορά για την υγεία του

Αποκαλυπτικός στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο Δημήτρης Σταρόβας επέλεξε να μιλήσει δημόσιο για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο στις15 Μαΐου, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Έπειτα από νοσηλεία του στη Νευρολογική, μεταφέρθηκε στην Καρδιολογική κλινική, καθώς είχε υποστεί επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

Με το γνωστό ύφος αυτοσαρκασμού που τον διακατέχει, φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο ότι η υγεία του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, αλλά και να ευχαριστήσει όλους, ιδιαίτερα τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη.

“Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτεια μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι πως έχετε συνηθίσει αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στην ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα.

Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται θα μας πάρει δύο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ”, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σταρόβα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα