Δημήτρης Σταρόβας: Επέστρεψε στη σκηνή μετά την περιπέτεια υγείας του – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Δημήτρης Σταρόβας (φωτογραφία αρχείου)
Δημήτρης Σταρόβας (φωτογραφία αρχείου) ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ/PAPADAKIS PRESS

Ξανά στο “σανίδι” με τους “Άγαμους Θύτες” ανέβηκε ο Δημήτρης Σταρόβας, περίπου 3 μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Δείτε βίντεο – φωτογραφίες.

Στη σκηνή επέστρεψε μετά από τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του τους προηγούμενους μήνες ο Δημήτρης Σταρόβας.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο για να συμμετάσχει στην επετειακή παράσταση “ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ – Best Ωχ”, με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους.

Ο Δημήτρης Σταρόβας ανέβηκε ξανά στο “σανίδι” το βράδυ της Τρίτης (03/09), στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία, πραγματοποιώντας μία guest εμφάνιση με τη “γνωστή παρέα”.

Ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε στην παράσταση και μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από τη βραδιά στους λογαριασμούς του στα social media.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Σταρόβας εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο στις 15 Μαΐου, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Έπειτα από νοσηλεία του στη Νευρολογική, μεταφέρθηκε στην Καρδιολογική κλινική, καθώς είχε υποστεί επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα