Δήμος Αναστασιάδης: “Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο”

Διαβάζεται σε 2'
dimosanastasiadis
Δήμος Αναστασιάδης Papadakis Press

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων πως το σεξ είναι υπερεκτιμημένο συγκρίνοντάς το με το επιδόρπιο.

Χειμαρρώδης και αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Δήμος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” για το σεξ και κατά πόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, υπερεκτιμημένο είναι.

Μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του MEGA, δήλωσε αρχικά πως δεν ήταν “ο ωραίος του σχολείου”, αντιθέτως ήταν “ασχημόπαπο”, ωστόσο “είχα μια γοητεία, τις είχα τις κατακτήσεις μου, τα φλερτ μου, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το ‘ωραίος του σχολείου’. Συνήθως οι ωραίοι δεν έχουν τις κατακτήσεις και τα φλερτ”.

Ο γνωστός τραγουδιστής και σύζυγος της Τζένης Θεωνά αναφέρθηκε και στην πατρότητα αλλά και το πώς είναι ο ίδιος ως μπαμπάς, σχολιάζοντας πως “θα ήθελα να με έχω μπαμπά”, ενώ εξέφρασε και ένα παράπονο λέγοντας πως “δεν με βλέπει όσο θα ήθελα”.

Ο ίδιος στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή της συζύγου του, καθώς όπως εξήγησε, “θεωρώ ότι είναι λίγο κωμικό να πάω και να λέμε τα οικογενειακά μας“.

Σε πιο προσωπικές ερωτήσεις, ο Δήμος Αναστασιάδης μοιράστηκε τις απόψεις του για την απιστία, την οποία όπως τόνισε, δεν θα συγχωρούσε, ενώ είπε πως έχει δεχθεί φλερτ και από άνδρες και από γυναίκες αλλά και από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Μίλησε όμως και για το σεξ σε μία σχέση και ερωτηθείς αν το θεωρεί υπερεκτιμημένο απάντησε: “Είναι υπερεκτιμημένο το σεξ σε μία σχέση, με την έννοια ότι ακούω πολλές φορές ‘αν δεν υπάρχει σεξ, δεν είναι ωραία σχέση’. Το σεξ παίζει τον ρόλο του, αλλά όχι τον πρωταγωνιστικό σε μία σχέση η οποία είναι σχέση ζωής. Και το σεξ είναι αρκετά σημαντικό, όσο σημαντικό είναι το επιδόρπιο, είναι και το σεξ. Δεν μπορείς να ξεκινήσεις και να έχεις μία σχέση ζωής με έναν άνθρωπο επειδή κάνεις καλό σεξ. Νομίζω είναι λίγο χαζό“.

Οι δηλώσεις του Δήμου Αναστασιάδη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα