Διονύσης Πρώιος: Νεκρός σε τροχαίο ο πρώην παίκτης του MasterChef

Διαβάζεται σε 3'
Διονύσης Πρώιος
Διονύσης Πρώιος Papadakis Press

Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef 4.

Σε ηλικία 58 ετών έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Πρώιος, ο πρώην παίκτης του MasterChef 4.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Διονύσης Πρώιος ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στα social media η Δομινίκη Κεφαλοπούλου, γράφοντας: “Μόλις έφυγε από τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου… Καλά σου ταξίδια Διονύση, αυτά με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ“.

Τραγική ειρωνεία είναι πως και ο γιος του, Μιχάλης είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή, κάτι για το οποίο ο ίδιος μιλούσε συχνά στις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις.

Ο Διονύσης Πρώιος γεννήθηκε από Έλληνες γονείς στο Μπουένος Άϊρες και συστήθηκε στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό πριν από τέσσερα χρόνια ως “καλλιτέχνης και μποέμ της Αθήνας“, όταν δοκίμασε τις δυνάμεις του στο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει την πολυπόθητη ποδιά και να μπει στο σπίτι.

Στην audition του, o ίδιος είχε εμφανιστεί μπροστά στους τρεις κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο,  μαγειρεύοντας το αγαπημένο φαγητό του γιου του και για πρώτη φορά έκανε γνωστό πως ο γιος του είχε φύγει από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 20 ετών, συγκινώντας τους πάντες.

Πριν τέσσερα χρόνια, ο γιος μου έπαθε ένα ατύχημα στη Μύκονο με τη μηχανή, όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος και έχασε τη ζωή του. Την τελευταία μέρα ο γιος μου φίλησε όλο τον κόσμο, είπε σε όλο τον κόσμο να προσέχει τον πατέρα του, με φίλησε δύο φορές και με έστειλε στην Αργεντινή. Εκείνος θα πήγαινε στη Μύκονο και εγώ εκεί. Και δύο ημέρες μετά με ειδοποίησαν ότι είχε ένα ατύχημα και έχασε τη ζωή του. Ξαναγύρισα Ελλάδα, πακετάρισα και έφυγα. Μετά από μπόλικα χρόνια κλάμα ήρθα στην Ελλάδα γιατί έπρεπε να συνεχίσω τη ζωή μου..“, είχε δηλώσει στην κάμερα του MasterChef.

Ο παίκτης εντυπωσίασε τους κριτές και κέρδισε ένα από τα “εισιτήρια” για το παιχνίδι, όπου παρέμεινε για πέντε μήνες και κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική 7άδα.

Στην ανάρτησή του μετά την αποχώρησή του, ο ίδιος είχε γράψει: “Mετά από 5 μήνες στο masterchef, μετά από νέες εμπειρίες και νέες φιλίες ζωής, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. 7ος στον 4ο κύκλο του masterchefgr στο starchannel. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, τη στήριξη σας και τις εκατοντάδες ευχές που έχω λάβει στο dm. Ευχαριστώ θερμά τους μέντορες μου: Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη. RESPECT starchanneltv για τον επαγγελματισμό. Κυρίες και κύριοι σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα. Βάλτε Αγάπη και θα πάρετε αγάπη“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα