Δολοφόνησαν άγρια 23χρονο ηθοποιό του Netflix – Βρέθηκε δεμένος

Διαβάζεται σε 2'
Ο Kevin Munoz
Ο Kevin Munoz Instagram/@keicy_newera

Ο 23χρονος Κολομβιανός ηθοποιός Kevin Munoz, που είχε παίξει σε Netflix και Apple Tv, βρέθηκε νεκρός με τραύματα από ματσέτα. Συνελήφθη ένας 19χρονος ύποπτος.

Νεκρός βρέθηκε ο νεαρός ηθοποιός από την Κολομβία Kevin Andres Munoz Tovar, που είχε πρωταγωνιστήσει σε παραγωγές του Netflix και του Apple TV.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο 23χρονος ηθοποιός δολοφονήθηκε άγρια στη La Playita της Tuluá της Κολομβίας. Το άψυχο σώμα του έφερε πολλαπλά τραύματα από ματσέτα, ενώ βρέθηκε με δεμένα χέρια και πόδια.

Ένας 19χρονος, ο οποίος δεν κατονομάζεται, έχει συλληφθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: “Το αστυνομικό τμήμα της Valle αναφέρει ότι χάρη στην έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών, επιτεύχθηκε η σύλληψη ενός 19χρονου, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην ανθρωποκτονία του Kevin Andres Munoz Tovar, ενός διάσημου ηθοποιού από κολομβιανή ταινία. Τα άτομα που προκάλεσαν τα τραύματα τράπηκαν σε φυγή από τη σκηνή, αλλά χάρη σε πληροφορίες από την κοινότητα, ένας από αυτούς συνελήφθη”.

Το κίνητρο της δολοφονίας του 23χρονου ηθοποιού παραμένει άγνωστο, ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Ο Kevin είχε συμμετάσχει με δεύτερο ρόλο στην κολομβιανή ταινία “Lavaperros” (Dogwashers) του Netflix το 2020, σε σκηνοθεσία Carlos Moreno, η οποία επικεντρώνεται στη σύγκρουση ενός άνδρα με οικονομικά προβλήματα με έναν τοκογλύφο που θέλει να τον σκοτώσει.

Συμμετείχε, επίσης, στη σειρά “Echo 3” της Apple TV, στην οποία είχε δευτερεύοντα ρόλο. Ακόμη, έπαιξε και σε ένα επεισόδιο της κολομβιανής τηλεοπτικής σειράς “Turbia”.

Οι θαυμαστές του ηθοποιού έχουν αρχίσει να εκφράζουν τη λύπη τους για τον θάνατό του στα social media.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα