Ευθυμιάδης για Dolce Vita: “Ο έρωτας της μεσήλικης με τον νεαρό έβαλε δυναμίτη στην καρδιά της πατριαρχίας”

Ευθυμιάδης για Dolce Vita: “Ο έρωτας της μεσήλικης με τον νεαρό έβαλε δυναμίτη στην καρδιά της πατριαρχίας”
Dolce Vita mega tv

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, με αφορμή την επανάληψη της σειράς Dolce Vita, μίλησε για τις δυσκολίες της εποχής, τα στερεότυπα και την κατάθλιψη που βίωσε.

Πίσω στον χρόνο θέλησε να γυρίσει ο Θανάσης Ευθυμιάδης, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram. Αφορμή στάθηκαν τα μηνύματα που δέχεται στα social media ο γνωστός ηθοποιός για την προβολή της επανάληψης της σειράς Dolce Vita.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από την οποία αποκάλυψε πως την περίοδο που η σειρά σημείωνε τεράστια επιτυχία, ο ίδιος ήταν σε κατάθλιψη.

Ο ηθοποιός τόνισε πως η σειρά ήταν επαναστατική για την εποχή, τονίζοντας πως “έβαλε δυναμίτη στην πατριαρχία”.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ευθυμάδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Βλέπω στην φετινή επανάληψη, ένα «χρωματικό φρεσκάρισμα» στην εικόνα και υποπτεύομαι ότι θα προορίζουν τις επαναλήψεις για άλλα 28 χρόνια. Το 1995 μία τρελοπαρέα καλλιτεχνών (που η σημερινή κυβέρνηση απαξιώνει τις σπουδές μας και μάς θεωρεί απόφοιτους Λυκείου), βάλαμε το λιθαράκι μας, ώστε να απενοχοποιηθει ο έρωτας μιας μεγαλύτερης γυναίκας με έναν νεαρό άνδρα. Μέχρι τότε κάτι τέτοιο ήταν προνόμιο μόνο των ανδρών. Κολακευτικά σχόλια άκουγες για όποιον μεσήλικα είχε ερωτική σχέση με μία νεαρή γυναίκα. Για την μεσήλικη γυναίκα όμως, που είχε σχέση με νεαρό άντρα, η ελληνική πουριτανική κοινωνία, επιφύλασσε μόνο χλευασμό».

«Ο αληθινός έρωτας της Χριστίνας και του Αντώνη ήταν μία ειρηνική επανάσταση. Βάλαμε έναν δυναμίτη στην καρδιά της πατριαρχίας. Το μέχρι τότε δικαίωμα των ανδρών, έγινε και δικαίωμα των γυναικών. Και αυτό το έβλεπε στην τηλεόρασή της, ακόμα και η γυναίκα που ζούσε στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας και έπαιρνε δύναμη. Σε όσους πιστεύουν ότι μία τέτοια διαχρονική επιτυχία έγινε χωρίς κόπο και πόνο, λέω ότι κάνουν λάθος. Ο καθένας από τους συμμετέχοντες καταθέταμε την ψυχή μας σε κάθε γύρισμα, άσχετα με τις δυσκολίες που είχαμε στην προσωπική μας ζωή. Και πιστέψτε με, δεν ήταν μικρές οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο κάθε ένας μας», συνέχισε.

Παρακάτω, η σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα