Έγινε γνωστή η αιτία του θανάτου της 61χρονης συντρόφου του Κλιντ Ίστγουντ

Διαβάζεται σε 2'
Έγινε γνωστή η αιτία του θανάτου της 61χρονης συντρόφου του Κλιντ Ίστγουντ
Η Κριστίνα Σαντέρα, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της με τον Κλιντ Ίστγουντ. Invision/AP Jordan Strauss

Η Κριστίνα Σαντέρα, επί δεκαετίας σύντροφος του 94χρονου Κλιντ Ίστγουντ πέθανε από καρδιακή προσβολή, στα 61 της χρόνια. Το σχόλιο του ηθοποιού/σκηνοθέτη.

Η Κριστίνα Σαντέρα υπήρξε σύντροφος του Κλιντ Ίστγουντ την τελευταία δεκαετία. Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 61 ετών.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως πέθανε από καρδιακή προσβολή, με το πιστοποιητικό θανάτου να αναφέρει καρδιακή αρρυθμία, σύμφωνα με τη New York Post.

Ο 94χρονος Ίστγουντ, ο οποίος έχει αποκτήσει οκτώ παιδιά με έξι γυναίκες με τον ίδιο να αρνείται να επιβεβαιώσει τον ακριβή αριθμό των γόνων του, είναι δυο φορές διαζευγμένος.

Ο πρώτος γάμος με το μοντέλο Μάγκι Τζόνσον διήρκεσε από το 1953 έως το 1984. Εκείνος με την παρουσιάστρια ειδήσεων και ηθοποιό, Ντίνα Ρουίζ κράτησε από το 1996 έως το 2014. Συγκατοίκησε και άλλες τρεις φορές, με τις ηθοποιούς Σόντρα Λοκ και Φράνσις Φίσερ, πριν την Σαντέρα.

Άρχισαν να βγαίνουν το 2014, όταν εκείνη εργαζόταν ως οικοδέσποινα στο Mission Ranch Hotel and Restaurant που ανήκει στον Ίστγουντ και βρίσκεται στο Carmel-by-the-Sea, της Καλιφόρνια.

Ούτε ο Ίστγουντ, μηδέ οι εκπρόσωποι του σχολίαζαν επί της προσωπικής του ζωής του ηθοποιού/σκηνοθέτη. Ωστόσο, η Σαντέρα τον συνόδευε στις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί.

Ανήμερα του θανάτου της Σαντέρα, ο Ίστγουντ εξέδωσε ανακοίνωση Τύπου στην οποία αναφέρει πως «Ήταν μια υπέροχη, στοργική γυναίκα. Θα μου λείψει πάρα πολύ». Η Warner Bros ενημέρωσε ότι δεν θα υπάρχει κάποιο επιπλέον σχόλιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα