Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου: Το φύλο του μωρού και οι πρώτες φωτογραφίες

Διαβάζεται σε 2'
Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση
Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση PAPADAKIS PRESS

Η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση ανακοίνωσε ανήμερα των γενεθλίων της πως είναι ξανά έγκυος. Η τρυφερή ανάρτησή της στο Instagram και τα καρέ με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Σε μια ευχάριστη ανακοίνωση προχώρησε η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση ανήμερα των 31ων γενεθλίων της, χαρίζοντας χαρά στους followers της που παρακολουθούν τα προσωπικά και επαγγελματικά της βήματα.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση γνωστοποίησε πως είναι ξανά έγκυος και περιμένει αγοράκι, ενώ μοιράστηκε και τις πρώτες της φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της:

“Χθες αποχαιρέτησα την πρώτη χρονιά της δεκαετίας των 30 με ένα μεγάλο χαμόγελο και απέραντη ευγνωμοσύνη για όλες τις ευλογίες που έφερε αυτός ο χρόνος. Θα μοιραστώ τις πιο σημαντικές –
Η πρώτη, υγεία σε όλη μου την οικογένεια και τους αγαπημένους μου ανθρώπους.
Η δεύτερη, υπέροχους φίλους χωρίς τους οποίους κάθε μου βήμα θα ήταν βαρύτερο.
Η τρίτη, δυο αγόρια και ένα τρίτο πλέον στην κοιλιά μου που αποτελούν όλη μου την ζωή.”

Η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει μαζί με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, στο να αποκτήσουν παιδιά.

Το ζευγάρι έχει ένα αγοράκι, τον Νίκο, που ήρθε στον κόσμο το 2022, ενώ πριν από μερικούς μήνες η Εριέττα είχε κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την αποβολή που είχε.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε, το μωρό που κυοφορούσε ήταν κοριτσάκι και είχε το σύνδρομο Turner.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου – Λάτση

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα