Έγκυος η Βίκυ Κάβουρα – Χαρούμενος πατέρας ο Γιώργος Τζαβέλλας

Διαβάζεται σε 2'
Βίκυ Κάβουρα
Βίκυ Κάβουρα Instagram / @vicky_kavoura

Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Είναι μαζί 1,5 χρόνο.

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η γνωστή ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα, η οποία διατηρεί σχέση με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 1,5 χρόνο, ενώ ο Τζαβέλλας έχει αποκτήσει ένα γιο, που είναι 6 ετών, από τον γάμο του με την Αθηνά Πικράκη.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή “Happy Day” το πρωί της Τρίτης (16/01). Η παρουσιάστρια τόνισε πως έχει λάβει τη συγκατάθεση της Βίκυς Κάβουρα για να μεταφέρει την είδηση, ενώ αποκάλυψε πως είναι ήδη 5 μηνών.

Το κορίτσι μας είναι 5 μηνών και είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Έχει κάνει τον πρώτο κύκλο εξετάσεων, που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, και γι’ αυτό μπορούμε να το πούμε. Ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν και καλά κάνει” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: Τη ρώτησα αν θα έχουμε γάμο και μου είπε “εγώ θέλω να βάλω νυφικό και να το ζήσω, αλλά όταν γίνω όπως πριν”. Να πούμε ότι ο Γιώργος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενο γάμο του. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς και με το καλό να μεγαλώσει η οικογένειά τους, να αποκτήσουν το παιδάκι τους, να είναι καλά, να είναι γερό και να είναι ευτυχισμένοι”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα