Ειρήνη Παπαδοπούλου: Οι πόζες με μπικίνι και οι βουτιές στην πισίνα, με θέα την Σκόπελο

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Οι πόζες με μπικίνι και οι βουτιές στην πισίνα, με θέα την Σκόπελο
Ειρήνη Παπαδοπούλου Instagram / @eirini_papadopoulou

Η γνωστή τραγουδίστρια εντυπωσίασε τους followers της με το γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα της, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram. Η ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Στην Σκόπελο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία πραγματοποίησε μια εκρηκτική συναυλιακή εμφάνιση στο νησί.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα social media, “άρπαξε” την ευκαιρία και συνδύασε τις επαγγελματικές της δραστηριότητες με διακοπές και στιγμές χαλάρωσης.

Έτσι, αποφάσισε να φορέσει το μαγιό της και να κάνει δροσερές βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου μένει, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τις οποίες εντυπωσίασε το κοινό της.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της, την βλέπουμε να ποζάρει εντός και εκτός πισίνας με το μπικίνι της, το οποίο αναδεικνύει το γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα της, να κάνει βουτιές, να κολυμπάει και να ξαπλώνει πλάι στο νερό, με φόντο την Σκόπελο.

“Όποτε νιώθω μπλε, αρχίζω να αναπνέω ξανά” έγραψε η ίδια στη λεζάντα της, ενώ τα αποθεωτικά σχόλια έπεσαν “βροχή”.

Η ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα